"Nicolas Cage wordt de beste Dracula die je ooit op het witte doek zag"

"Nicolas Cage wordt de beste Dracula die je ooit op het witte doek zag"

Aldus tegenspeler Nicholas Hoult...

De iconische Graaf Dracula is al door heel wat acteurs tot leven gewekt, maar voor velen is en blijft Christopher Lee de enige echte.

Echter, als we Nicholas Hoult moeten geloven, wordt ook Lee binnenkort dubbel en dwars overtroffen en wel door de performance van Nicolas Cage.

Cage speelt namelijk de nieuwste versie van de graaf uit Transylvania in het aankomende Renfield naast Hoult als zijn handlanger Renfield.

Hereniging
Dit is niet de eerste keer dat Hoult met Cage samenwerkt. In 2005 speelden ze samen in The Weather Man toen Hoult nog maar een tiener was. Onlangs had deze een gesprek met The Hollywood Reporter waarin hij een ontketende Cage aankondigde als nooit tevoren:

"Ik voelde me zo gelukkig om weer met hem op de set te zijn, want ik ben zo'n fan. Ik denk niet dat er twee dingen meer iconisch zijn dan Dracula en Nic Cage. Dus om dat samen te voegen en alle inspiratie te zien die hij eraan toevoegt. Het plezier, de toewijding, zijn liefde voor acteren. Als persoon is hij zo'n pure ziel en ik heb van elk moment genoten".

Renfield verschijnt rond april 2023 in de bioscopen en wordt geregisseerd door Chris McKay (The LEGO Batman Movie, The Tomorrow War).

NieuwsFilm

meest populair