3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 20 november 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Snow White and the Huntsman (2012)
Regie: Rupert Sanders | Cast: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, e.a. | [b]Kijk direct
Koningin Ravenna heeft een bloedhekel aan haar stiefdochter Snow White. Zij moet en zal de mooiste vrouw van het land zijn, maar die titel komt aan Snow White toe. Ravenna huurt een jager in om haar te doden. De jager weigert echter en besluit Snow White juist te trainen. Ze besluiten het samen op te nemen tegen de gemene koningin.

Prisoners (2013)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, e.a. | Kijk direct
Op Thanksgiving verdwijnen twee meisjes spoorloos. Keller, de vader van een van hen, is de wanhoop nabij. Al snel botst hij met rechercheur Loki, die de leiding heeft over de zaak. Een verdachte die wordt gearresteerd, wordt door gebrek aan bewijs vrijgelaten. Keller vertrouwt hem echter niet en besluit het heft in eigen handen te nemen.

Don't Look Up (2021)
Regie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a. | Kijk direct
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.Lees ook:NieuwsFilm