Will Smith toont lugubere make-up op lichaam voor nieuwe film 'Emancipation'

Will Smith toont lugubere make-up op lichaam voor nieuwe film 'Emancipation'

De acteur gaat wederom voor een sterke rol

Een paar dagen geleden verscheen de trailer van de nieuwe Apple TV+ film Emancipation. Hoofdrolspeler Will Smith deelt nu een foto vanachter de schermen, waar hij er op zijn zachtst gezegd gehavend uit ziet.

Het zat eerder dit jaar niet helemaal mee voor Will Smith. De acteur kreeg voor zijn ijzersterke rol in de film King Richard een Academy Award, maar bij diezelfde Oscaruitreiking gaf hij presentator Chris Rock een klap voor het beledigen van Smith's vrouw Jada Pinkett Smith. Alle populariteit leek voor hem letterlijk weggeslagen te zijn.

Nieuwe Film
Na een korte periode van stilte en van getoond berouw blijkt het optreden bij de awardshow van de Fresh Prince of Bel-Air-acteur niet zijn carrière de das om te doen.

In de nieuwe film Emancipation, die zich afspeelt in het jaar 1862, speelt Smith een slaaf die zich aansluit bij de Union Army. De film is gebaseerd op het ware verhaal van de Amerikaanse volksheld 'Whipped Peter'. De regie is in handen van Antoine Fuqua (The Guilty, Southpaw).

Make-Up
In aanloop naar de release op 9 December, deelt Smith een foto vanachter de schermen waarop de indrukwekkende make-up te zien is.

Judy heeft de make-up van bijna al mijn films gedaan, ik kan jullie vertellen dat ze helemaal los is gegaan voor Emancipation, aldus Smith.



Emancipation is vanaf 9 December te streamen op AppleTV+. Zie de trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair