Netflix onthult lijst met betoverende films voor de aankomende feestdagen

Feelgood gegarandeerd...

Arjen Rooseboom 22 november 2022 22:30 in Netflix
De Kerstdagen komen eraan, dus tijd om lekker warm op de bank te kruipen bij het haardvuur met een gezellig filmpje. En NETFLIX lijkt je daarbij graag te willen helpen met onderstaande toptitels!

Enola Holmes 2
Enola (Millie Bobby Brown) is nu rechercheur en neemt haar eerste officieel onderzoek aan. Terwijl ze een verdwenen meisje probeert terug te vinden, stuit ze op een samenzwering. Om dit mysterie op te lossen kan ze rekenen op de hulp van haar beroemde broer Sherlock (Henry Cavill).

Falling for Christmas
Een verwende hotelerfgename (Lindsay Lohan) heeft zich net verloofd. Ze krijgt echter de volle laag te verduren wanneer ze haar geheugen kwijtraakt na een ski-incident en belandt als gevolg hiervan bij een knappe hoteleigenaar. Hij besluit haar te verzorgen en bij hem leert ze de waarde van vriendelijkheid en liefde kennen.

Slumberland
Een jong meisje ontdekt een geheime kaart van een magische droomwereld. Met de hulp van een excentrieke outlaw (Jason Momoa) die half mens half monster is, doorkruist ze dromen en vlucht ze uit nachtmerries, in de hoop dat ze haar overleden vader terug zal zien.

Guillermo del Toro's Pinocchio (vanaf 9 december)
Een duistere versie van het klassieke sprookje over een houten pop die wil bewijzen een echt jongetje van vlees en bloed te kunnen worden.

Roald Dahl's Matilda (vanaf 25 december)
Matilda is een jonge boekenwurm, en tevens wonderkind met ontluikende telekinetische gaven, die wordt mishandeld door haar onwetende ouders. Op een school gerund door de onaardige Miss Trunchbull (Emma Thompson) vindt ze een geestverwant in haar lerares Miss Honey.

Andere opties die het bekijken waard zijn:
- The Princess Switch: Switched Again
- Scrooge: A Christmas Carol
- The Noel Diary
- Christmas with You
- Jingle Jangle
- Single All the Way
- A Christmas Prince 2: The Royal BabyNieuwsFilm