Chris Hemsworth eist dat 'Thor 5' compleet anders wordt dan 'Ragnarok' en 'Love & Thunder'

De MCU-ster wilt verandering zien voor zijn personage..

Frank Vermeij 24 november 2022 12:05 in Algemeen
Chris Hemsworth heeft op de Happy Sad Confused podcast van Josh Horowitz een sterke mening gegeven over de toekomst van de 'Thor'-films. De stijl moet volgens Hemsworth compleet veranderen als hij weer terugkomt voor een potentiële vijfde film.

De kenmerkende humoristische stijl van Taika Waititi's Thor: Ragnarok en Thor: Love & Thunder moet in het vervolg achterwegen gelaten worden om de franchise interessant te houden volgens Hemsworth.

Opnieuw uitvinden
De acteur vertelde het volgende over zijn toekomst als Thor: "Ik bedoel, je kijkt naar Thor één en twee, die leken behoorlijk op elkaar. Ragnarok en Love & Thunder: ook vergelijkbaar. Ik denk dat het gewoon gaat om het opnieuw uitvinden. Ik heb met [Avengers] Infinity War en Endgame zo'n unieke kans gehad om heel drastische dingen met het personage te doen."

"Daar geniet ik van, ik hou ervan om mensen scherp te houden, het houdt me scherp, houdt me bezig," vervolgt de acteur. "En ik heb dit al eerder gezegd: als het te vertrouwd wordt, denk ik dat er een risico is om lui te worden, denk ik, zo van 'Ah, ik weet wat ik doe', snap je?"

"Dus ik weet het niet - nogmaals, ik weet niet eens of ik terugkom. Maar als ik terugkeer, denk ik dat het een drastisch andere versie zou moeten zijn - toon, alles. Gewoon voor mijn eigen mentale gezondheid," sluit Hemsworth af.

Alzheimer
Hemsworth liet deze week nog weten dat hij in het vervolg een stuk minder gaat acteren, omdat hij er recent achter is gekomen dat hij een acht tot tien keer grotere kans heeft om op latere leeftijd de ziekte van alzheimer te krijgen dan de meeste mensen. Het is dan misschien ook logisch dat Hemsworth zo'n sterke mening heeft over zijn terugkeer als Thor.

Hemsworth is volgend jaar te zien in Extraction 2 op Netflix. Verder zit hij in de Mad Max: Fury Road spin-off Furiosa, die film zie je vanaf 22 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen.NieuwsFilm