Catherine Zeta-Jones vergelijkt haar huwelijk met Michael Douglas met een Chanel-tasje

Catherine Zeta-Jones vergelijkt haar huwelijk met Michael Douglas met een Chanel-tasje

Hun leeftijdsgat is 25 jaar

Het huwelijk van de wereldberoemde sterren Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas houdt na ruim 20 jaar nog altijd stand.

Verbazend, want hun leeftijdsgat is 25 jaar. Aan de andere kant ook bijzonder, want beiden delen dezelfde verjaardag: 25 september. De actrice uit The Legend of Zorro vertelt in een nieuw interview met The Telegraph dat het normaal is dat een relatie goede en slechte tijden heeft.

"Het is onmogelijk geen ups and downs te hebben met iemand met wie je samenleeft en steeds mee wakker wordt. Ik word al bijna 25 jaar naast hem wakker. Het is een raar iets om met iemand getrouwd te zijn, als je daarover nadenkt. Maar dan denk ik aan de Chanel tas waar ik een fortuin aan heb uitgegeven en niet echt meer leuk vind. En dan denk ik aan wederverkoop."

Rare vergelijking
Je huwelijk vergelijken met een tweedehands Chanel-tasje is wel een rare vergelijking om te maken. Maar het stel trouwde in 2000 en was even uit elkaar, toen bij Michael Douglas tongkanker werd geconstateerd en bij Catherine Zeta-Jones een bipolar disorder. Ze besloten het opnieuw met elkaar te proberen.

"Michael en ik gaan heel goed met elkaar om. We respecteren elkaar en ik merk eigenlijk niet dat er 25 jaar tussen ons zit. Ik weet nog dat mensen zeiden: als je 50 jaar bent, is hij 75. Maar dat is slechts rekenen."

Het stel deelt een zoon en dochter. Michael Douglas acteert nog altijd in films als Ant-Man and the Wasp. Het artikel in de Daily Mail staat hier. Catherine Zeta-Jones plaatste laatst een gezinsfoto op haar Instagram hieronder.



NieuwsFilm

meest populair