Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn op dit moment de meest bekeken films op de streamingdienst.

Jeffrey Kouters 29 november 2022 22:30 in Netflix
Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Noel Diary (2022)
Regie: Charles Shyer | Cast: Justin Hartley, Barrett Doss, Essence Atkins, e.a. | Kijk direct
Jake, een succesvol schrijver, keert na het overlijden van zijn moeder voor het eerst terug naar zijn ouderlijk huis om het leeg te ruimen. Daar ontmoet hij Rachel, een vrouw die haar biologische moeder zoekt. Rachel vermoedt dat haar moeder vroeger op het gezin van Jake heeft gepast. Een oud dagboek opent misschien de deur naar het verleden. En naar hun hart.
Kijktips voor vanavond nodig?#2 The Swimmers (2022)
Regie: Sally El Hosaini | Cast: Manal Issa, Nathalie Issa, Matthias Schweighöfer, e.a. | Kijk direct
Yusra en Sarah ondernemen een riskante reis om het door oorlog verscheurde Syrië te ontvluchten. De jonge zussen zijn zeer getalenteerde zwemmers en hopen in Europa een beter bestaan op te kunnen bouwen en hun olympische droom waar te maken. Dankzij hun moed en doorzettingsvermogen weten ze de top te bereiken.#3 Medieval (2022)
Regie: Petr Jákl | Cast: Ben Foster, Michael Caine, Sophie Lowe, e.a. | Kijk direct
In de Boheemse 14de eeuw is Jan Zizka de militair leider van een groep huurlingen die het vieze werk voor de adel opknappen, in het bijzonder voor Lord Boresh. Hun nieuwe opdracht is om Boresh op tijd in Praag te krijgen om de inhuldiging van de nieuwe koning Wenceslaus veilig te stellen. Nadat dit mislukt moeten ze de dochter van een rijke edelman ontvoeren. Dit wordt lastig wanneer Zizka voor haar valt.
#4 Slumberland (2022)
#5 Ghislane Maxwell: Filthy Rich (2022)
#6 Plan Lekcji (2022)
#7 Le patient (2022)
#8 Falling for Christmas (2022)
#9 Kerstmis op de Maretak Boerderij (2022)
#10 Christmas With You (2022)


NieuwsFilm