Warner Bros. geeft visueel duidelijkheid over DCU-toekomst van Henry Cavill

Niemand kan er nu nog omheen...

Arjen Rooseboom 1 december 2022 10:20 in Algemeen
Toen Henry Cavill's Superman, na het debacle dat Justice League heette, lange tijd van het DC-toneel verdween, leek het erop dat hij nooit meer zou terugkeren. Maar niets bleek minder waar.

Dit jaar maakte hij, dankzij Dwayne Johnson's volharding achter de schermen, zijn triomfantelijke terugkeer in de post-credit-scène van Black Adam, het resultaat van een last-minute beslissing in plaats van een zorgvuldige planning.

Nu geeft DC zelf met een nieuwe reclame aan dat Cavill officieel onderdeel uitmaakt van de langetermijnplannen en alsnog een belangrijk onderdeel wordt van het vernieuwde DC Universe.

Op een banner die wordt getoond bij de CCXP (Comic Con Experience) is de acteur te zien tussen verschillende andere helden die momenteel actueel zijn. Bekijk het spandoek hieronder:


DC Studios
Dit is duidelijk slechts een klein voorproefje van wat er komen gaat, hoewel het nog erg onduidelijk is wat de toekomst precies in petto heeft voor Cavill's Man van Staal. De recente herstructurering bij Warner Bros. Discovery met James Gunn en Peter Safran aan het hoofd belooft in elk geval veel goeds.

Verder zien we namelijk Jason Momoa's Aquaman, Dwayne Johnson's Black Adam, Robert Pattinson's Batman en Gal Gadot's Wonder Woman. Allen momenteel met hun eigen succesvolle solo-franchises waarvan sequels onderweg zijn.NieuwsFilm