3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Hellboy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil Marshall | Cast: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, e.a. | Kijk direct
Hellboy, een half-demonisch wezen, moet in actie komen wanneer de in stukken gehakte middeleeuwse heks Nimue herrijst om een wrede profetie te vervullen. Hij reist af naar Londen om haar te stoppen. Ook moet hij de consorten van Merlin en de Blood Queen zien te verslaan. Deze strijd dreigt te leiden tot het einde van de wereld: een lot dat Hellboy wanhopig probeert af te wenden.



Enola Holmes 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Kijk direct
Enola Holmes neemt haar eerste zaak als detective aan. Ze wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen rondom een meisje dat spoorloos is verdwenen. Om de zaak tot een goed einde te kunnen brengen, moet ze niet alleen beroep doen op haar vrienden, maar ook op haar bekende broer Sherlock. Enola en haar team stuiten al snel op een grote samenzwering.



The Bad Batch (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ana Lily Amirpour | Cast: Suki Waterhouse, Jason Momoa, Jim Carrey, e.a. | Kijk direct
Een jonge vrouw genaamd Arlen wordt verbannen naar een wildernis van ongewenste mensen, waar de Amerikaanse wet niet meer geldt. Ze probeert te overleven in een woestijncommune vol drugs en een enclave met kannibalen. Onder hen bevindt zich een forse kannibaal die een belangrijke regel overtreedt: speel niet met je eten. Maar toch ontvouwt zich een onverwachte liefde.




Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair