'Iron Man'-acteur Robert Downey Jr. reageert op Quentin Tarantino's uitlatingen over Marvel

Wat vindt hij hier nu precies van?

Enkele jaren geleden liet Martin Scorsese zich negatief uit over het superhelden genre. Sindsdien hebben de nodige andere bekendheden zich er eveneens over uitgelaten. Sommigen zijn het met de iconische regisseur eens, anderen vinden het juist onzin. Nu laat ook niemand minder dan Robert Downey Jr. van zich horen.

Nog niet zo heel lang geleden liet namelijk ook Quentin Tarantino zich uit over Marvel en DC. De filmmaker, o.a. bekend van Once Upon A Time In Hollywood en Pulp Fiction, vindt dat er namelijk nog maar plaats is voor weinig anders. Daar is 'Iron Man' het niet mee eens.

Reactie
Downey Jr. was jarenlang hét gezicht van Marvel. Ondanks het feit dat hij niet meer betrokken is bij de superheldenfilms, deelt hij nu wel zijn mening. Zo zegt hij het volgende: "Ik denk eerlijk gezegd dat het weinig zin heeft om hierover te ruziën. We hoeven niet telkens weer naar elkaar uit te halen".

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Downey Jr. hiermee geconfronteerd wordt, maar hij vindt het wel goed geweest: "Ik ben hier al vaker over aangesproken, en mijn reactie is altijd dezelfde: "Laten we ons hier niet druk om maken. We staan er samen voor. Er is genoeg plaats voor iedereen"."

Geluk
Downey Jr. vervolgt: "We mogen van geluk spreken dat er films zijn zoals 'Top Gun: Maverick' en 'Avatar: The Way Of Water'. We hebben blockbusters nodig, zodat deze ook plaats kunnen maken voor films zoals 'Armageddon Time'. Hier hou ik het bij."

Downey Jr. zit verder niet stil. De acteur zal binnenkort te zien zijn in de zeer sterk onthaalde Sr. en ook wist hij een van de hoofdrollen te bemachtigen in de nieuwe film van Christopher Nolan, genaamd Oppenheimer. Bekijk de poster van deze film hieronder.



NieuwsFilm

meest populair