James Gunn onthult de "beste acteur" uit 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Dit is de beste acteur waar James Gunn ooit mee heeft gewerkt.

James Gunn heeft inmiddels alweer een groot aantal films en series geregisseerd sinds zijn debuut in 2006 met Slither. Hij heeft sinds die tijd met talloze acteurs gewerkt, waaronder iconen als Kurt Russell en Sylvester Stallone en oscar-genomineerde acteurs Bradley Cooper en Margot Robbie. In Gunn's ervaring stijgt er een acteur boven iedereen uit, en het is niet wie je verwacht.

Peacemaker en Guardians 3
De acteur waar Gunn naar refereert is Chukwudi Iwuji, waarmee hij voor het eerste werkte tijdens de 'The Suicide Squad'-spin-off Peacemaker.

Een fan vroeg op Twitter aan Gunn waarom hij Iwuji in Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft gecast als de vijand The High Evolutionary en suggereerde dat hij alweer een vijand het ras van een personage had veranderd (ook al is het personage vrijwel alleen maar te zien in een Rood exoskelet in de stripboeken...).

Gunn had een duidelijke reactie: "Want Chuk is de beste acteur met wie ik ooit heb gewerkt, daarom. Heeft niets met ras te maken."



Trailer
Het personage van Iwuji is twee keer te spotten in de nieuwe trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair