Onenigheid binnen DC over het wel of niet schrappen van enorme cameo in 'The Flash'

Onenigheid binnen DC over het wel of niet schrappen van enorme cameo in 'The Flash'

Daarnaast had de regisseur wel een volgend groot project op zich willen nemen...

Binnenkort maken James Gunn en Peter Safran, de verse creatieve leiders van het nieuw opgerichte DC Studios, hun tienjarenplan officieel bekend. Toch lekken er nu al enige details naar buiten.

Volgens een bericht van 'The Hollywood Reporter' heeft Henry Cavill (na zijn optreden in Black Adam) afgelopen september nóg een cameo opgenomen om als Superman te verschijnen in The Flash.

Bronnen geven nu aan dat er een hevig debat gaande is over het al dan niet behouden van de betreffende scène. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de toekomst van Cavill die ineens weer richting de uitgang wijst.

Een insider maakt duidelijk dat de definitieve versie van The Flash nog moet worden vergrendeld en dat er dus nog geen plannen zijn afgerond.

Man of Steel 2
'The Hollywood Reporter' meldt verder dat het vervolg op Man of Steel sinds kort wel degelijk in ontwikkeling was, aangezien er gesprekken plaatsvonden met diverse teams van scenarioschrijvers.

Daarnaast heeft The Flash-regisseur Andy Muschietti interesse getoond in de regie om er naar eigen zeggen iets van te maken wat qua toon meer in lijn lag met de films van Christopher Reeve uit de jaren '70 en '80.



NieuwsFilm

meest populair