Iedereen vertrekt bij DC maar deze topregisseur wil er juist naartoe

Iedereen vertrekt bij DC maar deze topregisseur wil er juist naartoe

De een z'n dood is de ander z'n brood.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen over (en bij) DC. Enige tijd geleden werd al Batgirl gecanceld, maar ook zijn Wonder Woman 3, Black Adam 2 en zelfs een Man of Steel-vervolg verre van zeker. Een regisseur ziet zijn kans nu juist schoon en wil een van de nieuwe projecten van de superheldenstudio inblikken.

De bekende regisseur James Gunn werd recentelijk aangesteld als een van de grote nieuwe bazen bij DC. Sindsdien lijkt niemand of niks meer veilig. Patty Jenkins schijnt al vertrokken te zijn en ook zouden ze niet zo blij zijn met de bemoeizuchtige Dwayne Johnson.

Plaats
Als zoveel mensen daadwerkelijk vertrekken, maar er wel de nodige nieuwe projecten gemaakt gaan worden, moeten natuurlijk wel weer andere namen aangetrokken worden. James Mangold wil wel bij dit groepje nieuwkomers horen.

Mangold wist al eerder hoge ogen te gooien met de keiharde superheldenfilm Logan. Deadline meldt nu dat de regisseur maar wat graag een nieuw soortgelijk project wil maken voor Gunns DC. Het is helaas nog niet bekend om welke superheld het gaat, maar meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen met alle verhalen die nu naar buiten komen.

Indiana
Voordat het zover is komt eerst nog een andere blockbuster van Mangold uit. Hij mocht namelijk de vijfde Indiana Jones-film maken. Hier verscheen recentelijk de trailer van. Deze staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair