Zit Lady Gaga in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'? James Gunn geeft antwoord.

Zit Lady Gaga in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'? James Gunn geeft antwoord.

Fans speculeren al even dat de actrice haar stem zou verlenen aan het personage Lyla.

Al voordat fans de eerste trailer zagen van Guardians of the Galaxy Vol. 3 speculeren fans al dat het personage Lyla haar debuut zou maken in de film. Het personage is namelijk een belangrijk onderdeel van Rocket Raccoon's afkomst. Fans kregen gelijk, de twee omhelzen elkaar in de eerste trailer. Geruchten gaan in de rondte dat niemand minder dan Lady Gaga het personage gaat spelen. Regisseur James Gunn geeft hier definitief antwoord op.

A Star Is Born reünie
Gaga brak natuurlijk door als actrice met haar performance in A Star Is Born, waar Bradley Cooper natuurlijk ook in zat. In de ogen van veel fans leek de introductie van Lyla de perfecte kans om de twee sterren weer als geliefdes te zien in een film, in de vorm van Lyla en Rocket.

Gunn reageert
Een fan vroeg via Instagram aan Gunn of de naam van de actrice die de stem van Lyla inspreekt in Guardians 3 begint begint en eindigt met Ga. Gunn reageerde heel duidelijk; "Dit is niet het geval."

De vraag is nu dus nog steeds wie het personage gaat spelen. Er is een actrice waarvan we weten dat ze deel is van de cast, maar nog niet weten welk personage ze speelt.

Deze actrice is Daniela Melchior, die Ratcatcher speelde in Gunn's vorige film The Suicide Squad. Voor nu lijkt de kans het grootst dat zij de stem van Lyla is.

Bekijk hieronder nog een keer de eerste trailer. De film zie je vanaf 2 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair