'National Treasure 3' volop in ontwikkeling en Nicolas Cage zo goed als aan boord

'National Treasure 3' volop in ontwikkeling en Nicolas Cage zo goed als aan boord

Eindelijk...

Een onderwerp waar de laatste jaren tot in den treure over geschreven is, ook op FilmTotaal, gaat over een derde National Treasure. Dan weer wel, dan weer niet, om moe van te worden.

Eerder deze maand bracht Disney+ nog de serie National Treasure: Edge of History uit, een spin-off van de geliefde avontuurlijke franchise.

Hoofdrolspeler Nicolas Cage komt niet voor in de afleveringen, maar er is wel degelijk een connectie, aangezien twee andere acteurs wel hun opwachting maken: Harvey Keitel (Sadusky) en Justin Bartha (Riley).

Vergevorderd stadium
Producent Jerry Bruckheimer klinkt nu opnieuw vanaf de positieve kant, want hij deelt mee dat de productie volop in ontwikkeling is en dat Cage inmiddels er helemaal voor in is om terug te keren, terwijl hij de laatste jaren juist steeds wat koeltjes reageerde op de geplande sequel:

"We hebben altijd gezegd dat we nog een National Treasure wilden maken en toen de telefoon stopte met rinkelen, belde Nic ons op zo van: 'Wat bedoel je, we doen National Treasure 3 niet? Waarom niet? De laatste is 14 jaar geleden"! Dus hij heeft er echt weer zin in".



NieuwsFilm

meest populair