Nieuw op Netflix: Intieme en provocerende film 'Noise'

Nieuw op Netflix: Intieme en provocerende film 'Noise'

Een echte film voor de liefhebbers van het filmhuis.

Netflix pakt woensdag uit met een interessante film voor filmhuisliefhebbers: Noise. In deze Mexicaanse dramaprent gaat een wanhopige moeder op zoek naar haar verdwenen dochter. Daarbij vreest ze voor het ergste.

Geweld tegen vrouwen is helaas nog altijd een zeer actueel thema. In de nieuwe Netflix-film Noise (oorspronkelijke titel: Ruido) wordt dit thema op indrukwekkende en provocerende wijze besproken.

Eerste indruk
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Noise tot nu toe een score van 100 procent met een gemiddelde beoordeling van een 7.0.

Daarbij moet wel gezegd worden dat deze score slechts op basis van vijf recensies is. De eerste tekenen zijn hoopgevend.


Noise (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Natalia Beristain | Cast: Julieta Egurrola, Teresa Ruiz, Adrian Vazquez, e.a. Stuur melding
Julia is op zoek naar haar twintigjarige dochter Ger, die negen maanden geleden spoorloos verdween. In een zoektocht komt ze bij een hulpnetwerk terecht. Daar vindt ze steun bij andere vrouwen die een door geweld verwoest leven leiden. De autoriteiten doen weinig om Julia te helpen. Uiteindelijk besluit een journalist zich met de zaak te bemoeien.



Noise is vanaf woensdag op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair