'Everything Everywhere All at Once' explodeert op streaming na Golden Globe-winst Michelle Yeoh

'Everything Everywhere All at Once' explodeert op streaming na Golden Globe-winst Michelle Yeoh

Dit zijn op dit moment de populairste films op Prime Video, de streamingdienst van Amazon.

Everything Everywhere All at Once trekt enorm veel bekijks op Prime Video, de streamingdienst van Amazon, na de Golden Globe-winst van hoofdrolspeelster Michelle Yeoh. Dat valt op te maken uit de Top-10 van best bekeken films op het platform.

Dinsdagavond won Michelle Yeoh eindelijk haar welverdiende Golden Globe. De actrice mocht de prijs voor Beste Actrice in een Musical- of Komediefilm mee naar huis nemen voor haar rol in Everything Everywhere All at Once.

Multiversum
In die film, geregisseerd door Daniel Kwan en Daniel Scheinert, speelt Yeoh een uitgebluste vijftiger Evelyn. Samen met haar man runt ze een wasserette. Met haar dochter Joy kan ze niet door een deur.

Op het moment dat het haar allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universa. Zo leert Evelyn hoe haar leven er had uitgezien als ze andere keuzes had gemaakt.

Populariteitsboost
Everything Everywhere All at Once staat al enige tijd op Prime Video, maar stond de laatste weken niet in de Top-10 van meest populaire films op de streamingdienst. Ook maandag en dinsdag was dat niet het geval.

Na de Golden Globe-winst van Yeoh is daar verandering in gekomen. Inmiddels staat de prent op plaats #3. Er wordt dus enorm veel gekeken naar deze topfilm en dat is meer dan terecht.




De volledige Prime Video Top-10
#1 After Ever Happy (2022)
#2 Three Thousand Years of Longing (2022)
#3 Everything Everywhere All at Once (2022)
#4 The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)
#5 After We Fell (2021)
#6 The Desperate Hour (2021)
#7 After (2019)
#8 The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
#9 No Time to Die (2021)
#10 The Honeymoon (2022)


NieuwsFilm

meest populair