3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Menu (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Mylod | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, e.a. | Kijk direct
Tyler, een echte foodie, en zijn partner Margot reizen samen met een lading andere gasten af naar een exclusief restaurant op een afgelegen eiland. Daar heeft de beroemde chef Slowik een prijzig en overdadig menu voor hen voorbereid. In de loop van de avond wordt duidelijk dat Slowik opvallend veel over hen weet. Uiteindelijk neemt zijn menu een bijzonder gewelddadige wending. De gasten kunnen niets anders dan toekijken: ontsnappen is niet mogelijk.



Black Panther (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Coogler | Cast: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, e.a. | Kijk direct
Na de dood van de koning van Wakanda, moet het voor de buitenwereld afgezonderde Afrikaanse land op zoek naar een troonopvolger. Zijn zoon T'Challa wordt uitgedaagd Erik Killmonger, een oude vijand. De hierop volgende strijd zorgt voor de nodige spanningen op het wereldtoneel. T'Challa bereidt zich samen met zijn slimme zus Shuri voor op deze uitdaging.



The Lion King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: JD McCrary, Chiwetel Ejifor, Beyoncé, e.a. | Kijk direct
Leeuw Simba, ooit de nieuwe koning van de savanne, werd verjaagd door zijn gemene oom Scar en groeide op in de jungle onder de hoede van stokstaartje Timon en wrattenzwijn Pumbaa. Wanneer hij wordt herenigd met zijn jeugdvriendin Nala, die een verontrustende boodschap voor hem heeft, besluit Simba terug te keren om een einde te maken aan de tirannie van Scar.





Bekijk de afbeelding MEER STREAMING
3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen


NieuwsFilm

meest populair