'Thelma & Louise' krijgt mogelijk opvallende remake met Amanda Seyfried en Evan Rachel Wood

'Thelma & Louise' krijgt mogelijk opvallende remake met Amanda Seyfried en Evan Rachel Wood

Seyfried gaat na 'Mamma Mia!' nu een nieuwe musical maken.

Het is al even bekend dat er een remake van Thelma & Louise in de maak is, maar nu hebben we een idee hoe het er potentieel uit gaat zien. Variety meldt namelijk dat Amanda Seyfried bezig ik met de remake en het een musical gaat worden. Evan Rachel Wood lijkt ook betrokken te zijn.

Hint
Seyfried gaf afgelopen week al een hint naar het project in een Instagram-post na haar Golden Globe-winst voor de serie 'The Dropout'. Kort erna werd het nieuws gebroken door Variety dat dit project dus een Thelma & Louise remake is.

"Ik ben in New York", deelde Seyfried op Instagram. "Ik was op FaceTime met mijn 'Dropout'-team, mijn geweldige 'Dropout'-team dat de reden is dat ik deze prijs heb gekregen. Het is een ware eer om daar deel van uit te maken. Ik moest het missen, omdat ik iets doe dat magisch is en het is muzikaal. Dus ik ga eindelijk iets doen wat ik nog nooit echt heb gedaan."

"Dat is alles wat ik er echt over kan zeggen. Hopelijk snel meer. Maar het is veel werk. Het is leuker en het is een geweldige avond geweest. Dus in plaats van een acceptatiespeech ga ik gewoon al mijn Dropout-familie en mijn familie bedanken."



Details
Verder zijn er nog geen details bekend over de film. Het zit nog diep in de ontwikkelingsfase, maar de remake lijkt er nu echt te komen. Je kunt nu wel Seyfried's serie The Dropout bekijken op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair