3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Zack Snyder's Justice League (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher, e.a. | Kijk direct
Na de dood van Superman, is de aarde kwetsbaarder dan ooit. Batman bundelt zijn krachten met Wonder Woman om een nieuw team superhelden te werven en de wereld te beschermen tegen de buitenaardse schurk Steppenwolf, die op zoek is naar drie magische kubussen om een missie voor een nog grotere dreiging te volbrengen.



Tag (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Tomsic | Cast: Jeremy Renner, Ed Helms, Jon Hamm, e.a. | Kijk direct
Vijf bevriende veertigers organiseren elk jaar een spelletje tikkertje dat een complete maand duurt. En dat spel spelen ze behoorlijk fanatiek. Dit jaar vindt het spelletje plaats tijdens het huwelijk van een van de vrienden, Jerry, die nog nooit werd getikt. Zijn vrienden denken dat zijn bruiloft hem een makkelijk doelwit maakt, maar dat blijkt toch behoorlijk tegen te vallen.



Blade Runner 2049 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, e.a. | Kijk direct
Anno 2049 zijn replicants verboden. Agent K, een modernere androïde, werkt voor de overheid als blade runner. Hij is belast met het uitschakelen van de oudere typen. Maar gedurende zijn missie begint hij te twijfelen aan zijn herkomst. K ontdekt een lang namelijk verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. Zijn ontdekking leidt verder tot een zoektocht naar Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.





Bekijk de afbeeldingMEER STREAMING
3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt


NieuwsFilm

meest populair