J.K. Simmons onthult of hij terug zou keren voor 'Spider-Man 4' met Tobey Maguire

J.K. Simmons onthult of hij terug zou keren voor 'Spider-Man 4' met Tobey Maguire

Zou J. Jonah Jameson weer terug willen keren naar zijn oorspronkelijke universum?

In recente jaren zijn we steeds meer te weten gekomen over Sam Raimi's geschrapte Spider-Man 4. Zo zou John Malkovich The Vulture gaan spelen en had Bruce Campbell een kleine rol als Mysterio. Helaas werd de film geschrapt en begon Sony overnieuw met de franchise. J.K. Simmons speelde J. Jonah Jameson in Raimi's films. Naar aanleiding van zijn terugkeer in Spider-Man: No Way Home is hem nu gevraagd of hij ooit weer terug zou keren voor een nieuwe 'Spider-Man'-film van Sam Raimi.

Toen Simmons de vraag kreeg of hij terug zou keren voor een vervolg op de Raimi-films gaf hij een heel duidelijk antwoord:

"Absoluut. Ik zou alles doen waarmee Sam Raimi me benaderde. Ik bedoel, bijna alles."

Kans op Spider-Man 4
Voor nu blijft de status van een potentiële Spider-Man 4 hetzelfde als het altijd was; het lijkt er voorlopig niet te komen. Dankzij de gigantisch positieve reacties op de terugkeer van de personages uit Sam Raimi's films in No Way Home en gewilligheid van zowel Sam Raimi, Tobey Maguire en nu dus J.K. Simmons is de kans steeds groter aan het worden.

Of we het ooit gaan zien is natuurlijk nog maar de vraag. Voorlopig komt er een vierde 'Spider-Man'-film met Tom Holland en komt Sony met films over 'Spider-Man'-vijanden Kraven the Hunter en Madame Web.

Hieronder bekijk je het volledige interview met Simmons op Inside of You With Michael Rosenbaum.



NieuwsFilm

meest populair