Deze acteur moet Tom Hanks spelen volgens Tom Hanks

Deze acteur moet Tom Hanks spelen volgens Tom Hanks

Tom Hanks bespreekt de ideale acteur voor een mogelijke biopic over zijn leven.

De biopic is niet meer weg te denken uit Hollywood. Van Elvis tot Charlie Chaplin en binnenkort zelfs Amy Winehouse: veel grote sterren krijgen tegenwoordig hun eigen biografische film. Is geliefd acteur Tom Hanks binnenkort aan de beurt?

Tom Hanks
Over Tom Hanks hoeven we natuurlijk maar weinig te vertellen. Deze acteur heeft de filmindustrie verovert met zijn fantastische rollen in Forrest Gump, Saving Private Ryan en The Green Mile.

Ook de afgelopen jaren heeft de inmiddels 66-jarige acteur niet stilgezeten. Zo heeft hij in 2020 nog een Oscarnominatie gekregen voor zijn rol in de biopic A Beautiful Day in the Neighborhood. In deze film speelt hij geliefd Amerikaans presentator Mr. Rogers.

Een Hanks biopic?
Met zijn populariteit en talent in Hollywood is een biopic over deze wereldberoemde acteur dan ook geen gek idee. Maar wat vindt hij daar eigenlijk zelf van?

In een interview met Mythical Kitchen krijgt Hanks de vraag welke acteur hij als zichzelf zou casten in een biopic over zijn leven. Zijn antwoord is simpel: niemand. ''Niemand kan tippen aan de man zelf,'' antwoordt Hanks met een cynisch knikje.

Zelfvertrouwen
Met de legendarische rollen die Hanks op zijn naam heeft staan, is een ander antwoord ook eigenlijk niet mogelijk.

''Dat noemen we nou zelfvertrouwen,'' aldus de interviewer in het interview dat je hieronder in zijn geheel kunt bekijken.



NieuwsFilm

meest populair