Zien: Aubrey Plaza als queer-icoon 'M3GAN' in hilarische parodie op horrorpop

Zien: Aubrey Plaza als queer-icoon 'M3GAN' in hilarische parodie op horrorpop

Een bekend Amerikaans komedieprogramma pakt uit met een hilarische sketch over de horrorpop.

De nieuwe horrorpop M3GAN is uitgegroeid tot een waar queer-icoon. Reden genoeg voor de grappenmakers van de het bekende Amerikaanse komedieprogramma Saturday Night Live om hier een sketch over te maken. En die bevat een aantal bekende namen!

Queer-icoon
M3GAN is een enorme hit in de queer-gemeenschap. De moordende pop, die niet op haar mondje gevallen is, mag gerust een icoon worden genoemd.

Er zijn ook al vele memes verschenen van M3GAN. Zeker het dansje dat ze doet in de film is een succes op social media.Diepzinnigere verklaring
Klinkt als een vrij onschuldige hype op social media. Toch hebben de makers van de horrorfilm een diepzinnigere verklaring.

"De film draait om een meisje dat haar ouders is verloren en een nieuwe familie vindt in haar tante en de pop", zeiden zij eerder. "Dit is herkenbaar voor veel mensen in deze gemeenschap, die elkaar weten te vinden en zien als familie".

Sketch
Het feit dat M3GAN het zo goed doet binnen de queer-gemeenschap hebben de grappenmakers van Saturday Night Live aangegrepen om hier een hilarische sketch over te maken met niemand minder dan Aubrey Plaza in de hoofdrol.

Ook bevat de sketch een aantal andere leuke cameo's en referenties. Je kunt de video hieronder bekijken.NieuwsFilm

meest populair