3 topfilms die in februari op Netflix verschijnen

Voor ieder wat wils komende maand.

Jeffrey Kouters 25 januari 2023 22:30 in Netflix
Netflix pakt ook in februari weer uit met een hele hoop films en series. FilmTotaal heeft vandaag de 3 beste films voor je op een rijtje gezet die in februari op de streamingdienst zullen verschijnen.

True Spirit (2023)
Regie: Sarah Spillane | Cast: Teagan Croft, Cliff Curtis, Anna Paquin, e.a. | Vanaf 3 februari
De Australische tiener Jessica Watson heeft een droom: ze wil de jonge zeilster worden die in haar eentje rond de wereld zeilt. Velen geloven echter niet dat ze dat kan. Met de steun van haar coach en haar ouders, is ze alsnog vastbesloten om het water te trotseren. Uiteindelijk lukt het haar nog echt ook.Bullet Train (2022)
Regie: David Leitch | Cast: Brad Pitt, Brian Tyree Henry en Karen Fukuhara, e.a. | Vanaf 4 februari
Ladybug, een huurmoordenaar die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Het lot lijkt hem niet gunstig gezind. Aan boord van een hogesnelheidstrein van Tokio naar Kioto stevent hij af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars. Aan Ladybug om deze gevaarlijke reis te overleven.Your Place or Mine (2023)
Regie: Aline Brosh McKenna | Cast: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Zoe Chao, e.a. | Vanaf 10 februari
Debbie en Peter zijn elkaars beste vrienden, maar ook elkaars totale tegenpolen. Zij hunkert naar routine met haar zoon in Los Angeles, hij houdt van verandering in New York. Wanneer de twee een week van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven. Deze actie zou ook zomaar eens de deur naar liefde kunnen openen.NieuwsFilm