James Gunn onthult hoeveel DC-films hij ongeveer deze week bekend gaat maken

Verwacht nog niet al te veel van de eerste bekendmakingen.

Frank Vermeij 26 januari 2023 20:30 in Algemeen
In november werd bekendgemaakt dat regisseur James Gunn en producent Peter Safran de eerste CEO's van DC's eigen studio zouden worden. Hun positie is te vergelijken met die van Kevin Feige bij Marvel Studios. Gunn onthulde dat hij in januari (ergens deze week nu) de eerste films bekend ging maken in het nieuwe DC-universum. Hij geeft nu aan niet teveel te verwachten.

Eerste 'chapter'
Een fan vroeg onder een recente post op de Instagram-pagina van Gunn wanneer we nou precies de plannen van de komende acht tot tien jaar voor DC konden verwachten deze maand. Gunn reageerde als volgt: "Ik ga niet de plannen voor de komende acht tot tien jaar aankondigen. Alleen een paar projecten uit dit eerste hoofdstuk."

We moeten dus niet meer dan een handjevol aankondigingen verwachten.Gunn refereert dus naar een eerste 'chapter' van het nieuwe DC-universum. Wellicht is dit te vergelijken met Marvel's benaming van de verschillende hoofdstukken in hun filmuniversum, genaamd 'phases'.

We weten het bijna
Fans begonnen zich af te vragen of de bekendmakingen van de eerste projecten wel echt nog deze maand plaats zouden vinden, maar Gunn heeft in meerdere interacties laten blijken dat dit nog steeds het geval is en "de maand nog niet voorbij" is.

We zullen er dus binnen een week achterkomen wat (en wie) we kunnen verwachten in de komende jaren voor DC. We weten nu alleen dat Gunn bezig is met het schrijven van een nieuwe Superman-film en heeft hij gehint naar personages als Lobo en Mr Terrific.

NieuwsFilm

meest populair