'Luther: The Fallen Sun' krijgt een wel heel opmerkelijke rating

De rechercheur van Idris Elba wordt grover dan gedacht...

Arjen Rooseboom 26 januari 2023 07:47 in Algemeen
Na een succesvolle televisieserie gaan we het personage John Luther van Idris Elba in maart eindelijk op het witte doek zien in de aankomende Netflix-film Luther: The Fallen Sun.

Nu is echter de rating onthult en die zal bij velen voor een verrassende blik zorgen. Luther: The Fallen Sun zal namelijk R-rated worden vanwege "verontrustende inhoud, geweld, gevloek en seksuele handelingen".

Luthers specialisatie (of obessie?) is het opsporen van de ergste seriemoordenaars die de straten van Londen teisteren en hen voor het gerecht te brengen of ervoor te zorgen dat ze nooit meer moorden.

Hij is zo toegewijd aan zijn beroep dat het hem zo'n beetje alles in zijn persoonlijke leven kost; vrienden, collega's en geliefden... vaak fataal.

Verder waar het onlangs gestopt is
Seizoen 5 van de televisieserie eindigde met hem op de krapste plek ooit... in de gevangenis, gestrand achter tussen de werelden van misdaad en recht met zijn collega en liefdesbelang Catherine Halliday vermoord.

Overige rollen in de film zijn voor onder andere Andy Serkis als de schurk van het verhaal en Cynthia Erivo als nieuwe collega die vijand wordt.NieuwsFilm

meest populair