Fans Zack Snyder eisen ontslag van James Gunn na presentatie plannen DC-universum

Fans Zack Snyder eisen ontslag van James Gunn na presentatie plannen DC-universum

Fans van de filmmaker hopen nog altijd dat Snyder zijn plannen mag realiseren.

Fans van regisseur Zack Snyder zijn niet blij met de plannen die producent Peter Safran en filmmaker James Gunn, de leiders van DC Studios, deze week hebben gepresenteerd voor de 'frisse start' van de superheldenwereld van Superman en Wonder Woman. Sommige zijn zelfs zo boos dat zij nu willen dat de twee ontslagen worden.

Fans van Snyder hopen nog altijd dat de filmmaker de kans krijgt om zijn volledige plannen voor het DC-universum te realiseren.

De regisseur was verantwoordelijk voor Man of Steel (2013), Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en Justice League.

Verdeeldheid
Die laatste twee films leidden nogal tot verdeelde reacties onder critici en het publiek. Snyder heeft echter een trouwe groep fans achter zich weten te scharen, die flink actief zijn op social media.

De groep kreeg het voor elkaar om Warner Bros. te overtuigen Snyder een zak geld te geven om zijn versie van Justice League af te leveren (de bioscoopversie was gemaakt door Joss Whedon nadat Snyder vertrok bij de productie).

Boos
James Gunn en Peter Safran, de nieuwe bazen van DC Studios, presenteerden eerder deze week hun plannen voor het nieuwe DC-universum. Het feit dat daar geen rol voor Snyder in is weggelegd, heeft tot boze reacties geleid.

Op Twitter waren de hashtags #FireJamesGunn en #RestoreTheSnyderVerse daardoor even trending.

De Snyder-fans zijn dus niet onder de indruk van de nieuwe studiobazen, maar daardoor laten Gunn en Safran zich vast niet stoppen.

NieuwsFilm

meest populair