Toekomst voor oude Batman in nieuwe DC Universe-films

Zullen we Michael Keaton blijven zien als Batman?

Frank Vermeij 3 februari 2023 07:25 in Algemeen
Batman-fans werden dolenthousiast toen bekend werd dat Michael Keaton na 30 jaar weer terug zou keren in The Flash en Batgirl. Batgirl werd echter geschrapt en er gaan geruchten in de rondte dat de acteur ook uit Aquaman 2 is geknipt, maar toch spreekt studiobaas James Gunn hoopvol over Keaton's toekomst.

Hoopvol
Afgelopen week gaven de DC studios-bazen James Gunn en Peter Safran een persconferentie om de eerste projecten van het nieuwe DCU te introduceren.

Peter Safran vertelde het volgende aan de pers toen ze vroegen of Michael Keaton's Batman een plek heeft in hun plannen: "Er zijn altijd mogelijkheden", Gunn voegde toe: "We zijn nog steeds een multiverse".

Multiverse Tales
De statements van de studiobazen zijn dus best optimistisch. Gunn vertelde dat Multiverse-verhalen over oude bekende gezichten zeker in het verschiet liggen:

"Maar het belangrijkste waar we ons nu op richten, is het creëren van het universum waar mensen hun voeten in zetten. En als we dan Multiverse Tales willen hebben, waarvan ik eigenlijk weet dat een van de dingen waar we aan werken een Multiverse Tale heeft, is dat we dat erin zullen hebben."

Nieuwe trailer
Niet getreurd; we zullen Michael Keaton waarschijnlijk snel in al zijn glorie zien in een nieuwe trailer voor The Flash, die tijdens de Super Bowl online komt te staan. Hieronder bekijk je nog een keer de eerste teaser voor de film.NieuwsFilm

meest populair