3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Instant Family (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a. | Te zien op: Netflix
Pete en Ellie besluiten een gezin stichten met behulp van adoptie. Na de daarvoor benodigde procedure te hebben doorgelopen, neemt het echtpaar de opstandige tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje in huis. Nu is het aan Pete en Ellie om de kneepjes van het ouderschap onder de knie te krijgen, en dat blijkt soms moeilijker te zijn dan gedacht.



Toy Story 4 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Cooley | Cast: Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, e.a. | Te zien op: Disney+
Bonnie, het zusje van Andy, maakt een poppetje genaamd Vorkie dat blijkt te leven. Vorkie ziet zichzelf echter als afval en doet er alles aan om te ontsnappen. Tijdens een gezinsvakantie is het weer zover. Dit tot groot verdriet van Bonnie. Het oude speelgoed van Andy, waaronder cowboy Woody en astronaut Buzz Lightyear, besluit alles op alles te zetten om de weggelopen Vorkie te vinden.



The Great Gatsby (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baz Luhrmann | Cast: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Elizabeth Debicki, e.a. | Te zien op: HBO Max
Nick Carraway, een beginnend schrijver, raakt gefascineerd door de steenrijke Jack Gatsby, zijn mysterieuze buurman die wel van een feestje houdt. Carraway ziet van dichtbij hoe Gatsby op obsessieve wijze zijn grote liefde Daisy voor zich terug probeert te winnen. Haar echtgenoot Tom Bunchanan, een rokkenjager van adellijke afkomst, staat zijn plannen echter in de weg.



NieuwsFilm

meest populair