'John Wick' start met speciale 'Wick Week' vol actie

'John Wick' start met speciale 'Wick Week' vol actie

De naderende release van het vierde deel wordt met een knaller gevierd

Dat een saaie winterweek in februari wel wat opleving kon gebruiken, zagen de makers van de nieuwe John Wick: Chapter 4 al te duidelijk. Zij komen deze week dan ook met een speciale 'Wick Week' vol actie, spanning en sensatie.

Via Twitter laat filmmaatschappij Lionsgate weten te starten met een speciale 'Wick Week'. Ter promotie van de aankomende release van John Wick: Chapter 4 zal hun account de komende 5 dagen volledig in het teken staan van dit spannende vervolg.

Dat betekent 5 dagen lang exclusieve John Wick content. Elke dag worden de fans getrakteerd op nieuwe beelden van de actiefilmreeks.

John Wick
De eerste film van de John Wick-franchise kwam uit in 2014. In de populaire actiethriller speelt Keanu Reeves een oud-huurmoordenaar die wraak neemt op de gangsters die zijn hond hebben vermoord.

Het succes van de eerste film leidde tot maar liefst drie vervolgen. Regisseur van de eerste drie films (en voormalig stuntdubbel van Reeves) Chad Stahelski is voor het vierde deel weer van de partij. In een interview meldde Keanu Reeves dat John Wick 4 zijn heftigste film tot op heden is.

John Wick 4 is vanaf 23 maart te zien in de bioscoop. Deze week kunnen we in ieder geval genieten van maar liefst 5 voorproefjes.



NieuwsFilm

meest populair