Eerste blik op grauwe Supergirl in DC-film 'The Flash'

Eerste blik op grauwe Supergirl in DC-film 'The Flash'

Kal-El's nichtje neemt het op tegen Zod.

DC's The Flash belooft een gigantische film te worden die allerlei hoeken van het multiversum en verschillende tijdlijnen lijkt te bezoeken. In de trailer zien we dat in één tijdlijn niet Kal-El/Superman op aarde arriveerde, maar zijn nichtje Kara Zor-El/Supergirl.

Supergirl vs Zod
Naast de spectaculaire trailer werd er gisteren ook een korte tv-spot uitgebracht voor de The Flash. Hier zaten toch een aantal nieuwe beelden in, waaronder onderstaande shot met een face-off tussen Michael Shannon's Zod en Sasha Calle's Kara.



Gevangen
We zien in de trailer dat Kara gevangen wordt gehouden door een nog mysterieuze organisatie. Waarschijnlijk is ze, net als Kal-El in de 'Flashpoint'-stripboek, direct gevangen genomen toen ze landde op aarde en heeft dus nooit de buitenwereld gezien.

Het lijkt erop dat ze bevrijdt wordt door Ezra Miller's Barry Allen en Michael Keaton's Batman.



Big Game Spot
Hieronder bekijk je de desbetreffende Big Game Spot van The Flash. We zien hier ook dat Kara "What did you do?" schreeuwt naar Zod. We weten natuurlijk niet wat de context hier exact van is, maar er wordt al gespeculeerd dat Zod in deze tijdlijn vroegtijdig met Kal-El af heeft gerekend en Kara daar naar refereert hier.

Hoe het precies zit, zien we op 21 juni wanneer de film uitkomt in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair