Naomi Klees


Naomi Klees
8

Recensies

29,98K

Views

Recensent
Schrijft sinds augustus 2022 voor FilmTotaal

Auteur
In het dagelijks bestaan klimt Naomi in de pen als concertverslaggever voor muziekplatform 3VOOR12, en tekstschrijver voor online lifestyle magazine The Sushi Times. Compleet ongeschikt voor een baan van negen tot vijf neemt ze regelmatig freelance schrijfopdrachten aan om haar van de straat te houden.

Achtergrond en focus
Wat woorden betreft heeft ze inmiddels een flink aantal kilometers onder de kap. Als event manager was Naomi onder andere verantwoordelijk voor alle tekst en promo van de evenementen, en op een blauwe maandag was ze werkzaam als journaliste voor een lokale nieuwszender. Momenteel is ze druk doende met het schrijven van een boek over haar ervaringen als derde generatie Indo, en is ze bijna ongezond actief binnen een community op Instagram met het posten van content over ongewenste kinderloosheid en de reguliere onkrabbare jeuk des levens. Schrijven is voor Naomi de puurste vorm van escapisme, en films zijn voor haar meer dan alleen maar doodleuk Netflixen. Niets spreekt zo tot de verbeelding als een universum buiten onze eigen realiteit, en niets kan een mens zo losmaken van alledaagse zaken dan een verhaal dat verder gaat dan je beleving.

Favoriete genres en films
Met een grondige afkeer voor comedy scoren duistere films en series bij Naomi des te hoger. The Boys, Carnivàle, Battle Royale vallen onder de absolute favorieten, gevolgd door Altered Carbon en Black Mirror. En natuurlijk de gebruikelijke hack and slash en blood and gore. Maar ook kostuumdrama's kunnen haar goedkeurig prima wegdragen. Versailles en The Tudors zien minstens een keer per jaar de binnenkant van de dvd-speler.


Neem contact op met Naomi Klees