Derailed

Derailed (2005)

Some lines should never be crossed.

discussie

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

henkbay

Avatar

Ja ik dacht al heel andere acteurs

JohnC

Avatar

Lijkt erop dat de titel weer door elkaar is gehaald. Vandaag (30 mei 2009) dus Derailed met Jean-Claude Van Damme (http://www.imdb.com/title/tt0298296/).

Roger

Avatar

Eindelijk eens geen zoetsappig drama met Aniston, maar een heuse thriller. Spannende momenten, en vond em niet al te voorspelbaar.

LuCos

Avatar

fokkeyou "Da's ook niet zo gek; 1408 is een Stephen King-verfilming :E"


K wilde al zeggen :p haha

fokkeyou

Avatar

IloveLSobieskie "...ja, heel anders. Echt een mysterie/horror, met alle respect maar vond 't wat weg hebben van Walt Disney of Stephen King of zo..."


Da's ook niet zo gek; 1408 is een Stephen King-verfilming :E

IloveLSobieskie

Avatar

LuCos "1408 vond k dan ook weer een heel ander soort film dan Derailed toch?"


...ja, heel anders. Echt een mysterie/horror, met alle respect maar vond 't wat weg hebben van Walt Disney of Stephen King of zo...

IloveLSobieskie

Avatar

LuCos "1408 vond k dan ook weer een heel ander soort film dan Derailed toch?"


ja, heel anders. Echt een mysterie/horror, met alle respect maar vond 't wat weg hebben van Walt Disney of Stephen King of zo...

IloveLSobieskie

Avatar

Ja, heel anders. Echt een mysterie/horror, met alle respect maar vond 't wat weg hebben van Walt Disney of Stephen King of zo...

thune

Avatar

Vondt het ook wel een prima film.ik had er zelf eigenlijk minder van verwacht.leuke locaties en alles is zou gewoon in het allerdaagse kunnen gebeuren.voorspelbaar is hij wel naar da nam ik bij deze voor lief.zelf een 7.5 gegeven.

LuCos

Avatar

IloveLSobieskie "
Na 't zien dacht ik dat zijn volgende film ''1408'' dan ook wel goed moest zijn, maar vond ik persoonlijk toch erg tegenvallen ten opzichte van Derailed."


1408 vond k dan ook weer een heel ander soort film dan Derailed toch?

IloveLSobieskie

Avatar

Vermakelijke film hoor met prima cast. Medogenloos en no-nonsens met een goeie rol van Vincent Cassel. Erg moeten lachen om ''Monsieur La Roche''.

Na 't zien dacht ik dat de volgende film van Hafstrom ''1408'' dan ook wel goed moest zijn, maar vond ik persoonlijk toch erg tegenvallen ten opzichte van Derailed.

Mellie

Avatar

Tja...
Redelijke TV film.

Niet vervelend om te kijken, maar je bent hem weer vergeten zodra hij is afgelopen. Alleen verschrikkelijk voorspelbaar!

SunChaser

Avatar

Nog nooit van gehoord eigenlijk

LuCos

Avatar

rjnacken "
Wel apart hoe erg de stem van de grote massa en die van filmrecensenten uit elkaar ligt.. De top-critics bij Rottentomatoes geven dit slechts een 15 (van de 100) en noemen het "With miscast stars, a ludicrous plot and an obvious twist, Derailed embodies its name all too aptly.". IMDB (en FT) en goede voldoende."


Ja... Zelf vond ik de film wel leuk om naar te kijken, of ja leuk,... vermakelijk is een beter woord. Niet een must-seen film ofzo maar gewoon een film die je op een avondje of 2 uurtjes op een dag nie veel te doen hebt en hem dan kijkt.

rjnacken

Avatar

Reactie van Tware is van afgelopen mei, mensen.
Wel apart hoe erg de stem van de grote massa en die van filmrecensenten uit elkaar ligt.. De top-critics bij Rottentomatoes geven dit slechts een 15 (van de 100) en noemen het "With miscast stars, a ludicrous plot and an obvious twist, Derailed embodies its name all too aptly.". IMDB (en FT) en goede voldoende.

meanrat

Avatar

En op de website van net5 staat ook die van Clive Owen met erbij dat het een tv-premiere is.

Chrischzz

Avatar

Ik heb toch echt voorstukjes gezien gister op TV voor de Clive Owen versie..



Jammer dat tie zo laat komt..

Tware

Avatar

Eehm verkeerd aangegeven. Derailed van jean claude van damme wordt uitgezonden, met letterlijk een ontspoorde trein... :(