meanrat Avatar

meanrat

Laatste reviews

[REC]³ Génesis(2012)

"...Rec 1: super! Rec 2: shit! Rec 3: leuk! Wat het probleem van Rec 2 is dat het zo ontzettend plotgedreven is. Er ontstaat zelfs een slechterik..."

The New World(2005)

"...Een b-film is een bepaald genre, geen kwaliteitsvergelijking. Dat maakt van The New World zeker geen b-film, maar dat is dus noch kritiek, noch een..."

Thinner(1996)

"...@LuCoS Ja, volgens mij speelde SK hier ook in. Zoals in veel van zijn verfilmde boeken. Hij speelde ooit ook eens een begrafenisondernemer. Klein..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Inderdaad. De film heeft niet echt een vast stramien. Ben door de saaiheid halverwege afgehaakt. Ik dacht, hier hoef ik mijn tijd niet aan te verdoen...."

American Psycho(2000)

"...Boek niet gelezen, film was zeker niet briljant, maar slecht is anders. En Bale een slecht acteur? Wtf?? Hij is een van de meest fantastische acteurs..."

Laatste reacties

"...@Frietgezicht, dit was een grote teleurstelling voor mij. De film bevat zoveel voiceover dat ik er gewoon niet kon in komen. Afstandige verfilming van haar pokerleven. Boring...."
De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd
"...Er is echt wel wat grappigs te verzinnen om Deadpool solofilms R-Rated te houden en zijn bezoekjes aan de familiefilms niet. Maar indien ze toch switchen en van de R-Rated afgaan, dan is dat wel het einde van Deadpool. For sure...."
'Deadpool' blijft ook in het MCU R-Rated
"...Volgens mij wordt het geen flop. Maar een goede film geenszins. Waarom het geen flop wordt is omdat Linda Hamilton en Schwarzenegger er in zitten. Vooral vanwege Hamilton komt iedereen naar de bioscoop om toch haar even te zien in de rol die ze zo go......"
Speelduur 'Terminator: Dark Fate' bekend; mogelijk een recordscore!
"...Neemt Disney daarom alle studio's over? Dat we straks alleen maar schattig ogende karakters op het scherm te zien zullen krijgen die elkaar vlak voor het einde lachend in de armen vallen?..."
Ook bioscopen in Europa treffen veiligheidsmaatregelen i.v.m. 'Joker'

laatste ratings

watchlist

meanrat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.