meanrat Avatar

meanrat

Laatste reviews

The New World(2005)

"...Een b-film is een bepaald genre, geen kwaliteitsvergelijking. Dat maakt van The New World zeker geen b-film, maar dat is dus noch kritiek, noch een..."

Thinner(1996)

"...@LuCoS Ja, volgens mij speelde SK hier ook in. Zoals in veel van zijn verfilmde boeken. Hij speelde ooit ook eens een begrafenisondernemer. Klein..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Inderdaad. De film heeft niet echt een vast stramien. Ben door de saaiheid halverwege afgehaakt. Ik dacht, hier hoef ik mijn tijd niet aan te verdoen...."

American Psycho(2000)

"...Boek niet gelezen, film was zeker niet briljant, maar slecht is anders. En Bale een slecht acteur? Wtf?? Hij is een van de meest fantastische acteurs..."

Insomnia(2002)

"...Boeiende thriller totdat Robin Williams zijn hoofd laat zien. Je zou zweren dat hij een grap gaat maken, maar het clowntje blijft ineens serieus en is..."

Laatste reacties

"...Gebeurt zooo vaak dat de afbeelding niet klopt bij de titel. eigenlijk zeer onprofessioneel, als je het mij vraagt. maar dit keer pakt het wel grappig uit ja...."
I Am Sam
"...Voor Michael Bay vind ik deze film nog wel te pruimen. Vraag me dan ook af wat Amerikanen zien in zijn andere films. Transformers was echt een leeg omhulsel, en ik kreeg jeuk bij het zien van Pearl Harbor met zijn overdosis suiker. Dan vond ik deze n......"
The Island
"...Twee stemmen slechts, maar toch... een 1 ??? Is ie werkelijk zó slecht? Filmtotaal denkt daar toch anders over. Weet nog niet of ik hem ga bekijken maar die 1 prikkelt wel :E..."
The King
"...En op de website van net5 staat ook die van Clive Owen met erbij dat het een tv-premiere is...."
Derailed
"...Wat een ontzettend grote lading onzin is deze film. geloofwaardigheid is ver te zoeken. nou is realisme in een film nou niet altijd nodig en kan altijd erg vermakelijk zijn, maar dit is allemaal te ver gezocht. oef......"
Æon Flux

laatste ratings

watchlist

meanrat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.