meanrat Avatar

meanrat

Laatste reviews

[REC]³ Génesis(2012)

"...Rec 1: super! Rec 2: shit! Rec 3: leuk! Wat het probleem van Rec 2 is dat het zo ontzettend plotgedreven is. Er ontstaat zelfs een slechterik..."

The New World(2005)

"...Een b-film is een bepaald genre, geen kwaliteitsvergelijking. Dat maakt van The New World zeker geen b-film, maar dat is dus noch kritiek, noch een..."

Thinner(1996)

"...@LuCoS Ja, volgens mij speelde SK hier ook in. Zoals in veel van zijn verfilmde boeken. Hij speelde ooit ook eens een begrafenisondernemer. Klein..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Inderdaad. De film heeft niet echt een vast stramien. Ben door de saaiheid halverwege afgehaakt. Ik dacht, hier hoef ik mijn tijd niet aan te verdoen...."

American Psycho(2000)

"...Boek niet gelezen, film was zeker niet briljant, maar slecht is anders. En Bale een slecht acteur? Wtf?? Hij is een van de meest fantastische acteurs..."

Laatste reacties

"...De perfecte batman? Misschien. Maar Zack is niet de perfecte regisseur. Ik ben er nog steeds wel gefrustreerd van dat hij een hernieuwde kans op een goede Superman film om zeep heeft geholpen met zijn gedrocht...."
Zack Snyder: Ben Affleck perfecte Batman; gave foto's!
"...Snap werkelijk waar niet wat er aan Christmas Chronicles zo leuk is. Een grote hoop cliché...."
5 leuke Kerstfilms die nu op Netflix staan
"...Dat critici te oude zijn is geen juiste conclusie. Ook de 'oude' critici kunnen lovend zijn over kinderfilms. En ook over lekkere platte blockbusters. De Avengers films zijn ook geen diepgaande actiefilms. Ook gewoon voor de fun en worden wel goed on......"
Venom bedenker laat zich uit over onthaal van de film
"...Niemand die het opvalt dat iemand van het kaliber Lucrecia Martel een Marvel film zou willen maken? Ze maakt de prachtigste films, zoals La Ciénaga, maar die films zijn echt van een totaal andere orde dan de Hollywoodfilm. Ik heb La Ciénaga gezien op......"
Stevige kritiek afgewezen 'Black Widow'-regisseur op Marvel Studios
"...Concept Art van The Joker is mooier en dreigender dan die rare clown van Leto...."
Bizarre beelden verwijderde King Shark uit 'Suicide Squad'!

laatste ratings

watchlist

meanrat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.