meanrat Avatar

meanrat

Laatste reviews

[REC]³ Génesis(2012)

"...Rec 1: super! Rec 2: shit! Rec 3: leuk! Wat het probleem van Rec 2 is dat het zo ontzettend plotgedreven is. Er ontstaat zelfs een slechterik..."

The New World(2005)

"...Een b-film is een bepaald genre, geen kwaliteitsvergelijking. Dat maakt van The New World zeker geen b-film, maar dat is dus noch kritiek, noch een..."

Thinner(1996)

"...@LuCoS Ja, volgens mij speelde SK hier ook in. Zoals in veel van zijn verfilmde boeken. Hij speelde ooit ook eens een begrafenisondernemer. Klein..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Inderdaad. De film heeft niet echt een vast stramien. Ben door de saaiheid halverwege afgehaakt. Ik dacht, hier hoef ik mijn tijd niet aan te verdoen...."

American Psycho(2000)

"...Boek niet gelezen, film was zeker niet briljant, maar slecht is anders. En Bale een slecht acteur? Wtf?? Hij is een van de meest fantastische acteurs..."

Laatste reacties

"...Klinkt leuk, maar het is vast een voorbode van elke filmstudio die een eigen streamingdienst gaat beginnen. Vervolgens ben je ruim 100 euro per maand kwijt om alle films thuis via een streamingdienst te kunnen zien. Het wordt tijd dat filmstudio's h......"
Alles wat je moet weten over streamingdienst Disney+
"...Zeker een onderschatte film. Niet omdat Venom nou zo denderend goed is, maar zoals ie is afgekraakt dat verdient de film niet. Venom is een zeer vermakelijke film die daardoor een dikke 3 sterren had moeten verdienen. ..."
'Venom' een megahit in China!
"...Dat komt natuurlijk meestal doordat superhelden voorkomen dat schurken slachtoffers maken. En als daarbij per ongeluk een slachtoffer valt, staan ze per definitie natuurlijk al bovenaan deze lijst...."
Superhelden zijn dodelijker dan hun vijanden
"...Beetje een creepy obsessed fan, maar hij legt wel goed uit wat het zou kunnen zijn. Professor Anderling is in de Harry Potter franchise in het bezit van dat apparaatje wat tijdreizen mogelijk maakt. Ze heeft het aan Hermelien gegeven zodat ze meerder......"
'Fantastic Beasts 2' breekt met 'Harry Potter'-tijdlijn; eerste reacties online!

laatste ratings

watchlist

meanrat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.