meanrat Avatar

meanrat

Laatste reviews

[REC]³ Génesis(2012)

"...Rec 1: super! Rec 2: shit! Rec 3: leuk! Wat het probleem van Rec 2 is dat het zo ontzettend plotgedreven is. Er ontstaat zelfs een slechterik..."

The New World(2005)

"...Een b-film is een bepaald genre, geen kwaliteitsvergelijking. Dat maakt van The New World zeker geen b-film, maar dat is dus noch kritiek, noch een..."

Thinner(1996)

"...@LuCoS Ja, volgens mij speelde SK hier ook in. Zoals in veel van zijn verfilmde boeken. Hij speelde ooit ook eens een begrafenisondernemer. Klein..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Inderdaad. De film heeft niet echt een vast stramien. Ben door de saaiheid halverwege afgehaakt. Ik dacht, hier hoef ik mijn tijd niet aan te verdoen...."

American Psycho(2000)

"...Boek niet gelezen, film was zeker niet briljant, maar slecht is anders. En Bale een slecht acteur? Wtf?? Hij is een van de meest fantastische acteurs..."

Laatste reacties

"...Als je deze film als kinderfilm recenseert is het inderdaad een tegenvaller. De spookjes zijn erg aaibaar en dus geschikt voor de aandacht van de kleinsten. Evenals de kat die de welkbekende dierlijke buddy vormt van de hoofdpersoon. Daar wordt echte......"
Soul [Disney+]
".../\ Dat, maar de ontvangst was onder critici ook veel minder. Slecht is het niet te noemen, maar ik denk niet dat Nolan ooit een slechte film zal maken...."
Onverstaanbare 'Tenet' hilarisch bespot door 'Shazam!'-regisseur
"...Hij deed het prima! En dan beoordeel ik het naar hoe hij zijn rol volgens script uitvoerde. Je kunt discussie hebben over hoe zoetsappig de relatie tussen Frodo en Samwise was, maar over de uiteindelijke prestatie van Sean Astin valt vrijwel niets aa......"
Regisseur haalde bruut uit naar Samwise-acteur op set 'The Lord of the Rings'
"...Gigan72: [quote]Een jongere Ripley ???? Dat is raar want in Alien ontmoet ze de Xenomorph pas voor het eerst ..dus een prequel met een jonge Ripley kan niet. O wacht het is van Disney en die verkracht graag een franchise.[/quote] Ehm, Ridley Scott z......"
Geruchten: Amber Heard wil 'Pirates of the Caribbean' en 'Alien'-film met jonge Ripley
"...@Hyenas, véél meer. Of je hebt ze niet gezien. Allow me: - The Meyerowitz Stories (prachtige rollen van Stiller én Sandler) - Roma - Uncut Gems (Sandler is hier fenomenaal. Wel een zware zit, want veel schelden en eigenlijk vervelende personages, ma......"
Filmcafé: Welke film die nu op Netflix staat is kneitergoed en moet iedereen zien?

laatste ratings

watchlist

meanrat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.