meanrat Avatar

meanrat

Laatste reviews

[REC]³ Génesis(2012)

"...Rec 1: super! Rec 2: shit! Rec 3: leuk! Wat het probleem van Rec 2 is dat het zo ontzettend plotgedreven is. Er ontstaat zelfs een slechterik..."

The New World(2005)

"...Een b-film is een bepaald genre, geen kwaliteitsvergelijking. Dat maakt van The New World zeker geen b-film, maar dat is dus noch kritiek, noch een..."

Thinner(1996)

"...@LuCoS Ja, volgens mij speelde SK hier ook in. Zoals in veel van zijn verfilmde boeken. Hij speelde ooit ook eens een begrafenisondernemer. Klein..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Inderdaad. De film heeft niet echt een vast stramien. Ben door de saaiheid halverwege afgehaakt. Ik dacht, hier hoef ik mijn tijd niet aan te verdoen...."

American Psycho(2000)

"...Boek niet gelezen, film was zeker niet briljant, maar slecht is anders. En Bale een slecht acteur? Wtf?? Hij is een van de meest fantastische acteurs..."

Laatste reacties

"...@Juvefan, juist bij Requiem for a Dream en La Vita e Bella heb ik het gevoel dat het andersom is. Alhoewel, niet helemaal volgens de stelling. Het is namelijk zo dat ik bij beide films na een tweede kijkbeurt dacht dat die films eigenlijk helemáál ni......"
Filmcafé: Welke film begon zeer matig maar werd steeds beter en was uiteindelijk 'kneitergoed'!
"...Ik vond het op zich wel duidelijk dat er niets meer van de negen over was nadat Sauron (en de ring) was vernietigd. Want als alle creaties van Sauron na de vernietiging van de Ring omvielen, dan dus ook de Nazgul. Dat overigens in de 'normale' vers......"
Wat gebeurde er met deze 'Lord of the Rings'-schurken?
"...Dankzij alle vreemde lachwekkende rollen van Cage kan ik hem bijna niet meer serieus nemen. Zeker niet in een actiefilm. En dan al zeker niet in een actiefilm als Terminator; een franchise die ook al niet serieus te nemen meer is. Bij Cage moet je e......"
Cool! Dit is Nicolas Cage als The Terminator
"...De originele Funny Games van Michael Haneke. [spoiler]De film had me zo in z'n greep. Het gezin dat geterroriseerd werd en het kind dat dan in koele bloede wordt vermoord. Terwijl de belagers erom konden lachen en de ouders gebroken waren. Zo wreed,......"
Filmcafé: Van alle films die je ooit gezien hebt welke had het meest intense "WTF!" moment?
"...Superman: Man of Steel met een echt goede regisseur zodat er wat minder grafische bombarie is en een beter uitgewerkt verhaal van een man die tegen wil en dank gezien wordt als een messias...."
Filmcafé: Van welke film zie je graag een reboot maar...

laatste ratings

watchlist

meanrat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.