meanrat Avatar

meanrat

Laatste reviews

[REC]³ Génesis(2012)

"...Rec 1: super! Rec 2: shit! Rec 3: leuk! Wat het probleem van Rec 2 is dat het zo ontzettend plotgedreven is. Er ontstaat zelfs een slechterik..."

The New World(2005)

"...Een b-film is een bepaald genre, geen kwaliteitsvergelijking. Dat maakt van The New World zeker geen b-film, maar dat is dus noch kritiek, noch een..."

Thinner(1996)

"...@LuCoS Ja, volgens mij speelde SK hier ook in. Zoals in veel van zijn verfilmde boeken. Hij speelde ooit ook eens een begrafenisondernemer. Klein..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Inderdaad. De film heeft niet echt een vast stramien. Ben door de saaiheid halverwege afgehaakt. Ik dacht, hier hoef ik mijn tijd niet aan te verdoen...."

American Psycho(2000)

"...Boek niet gelezen, film was zeker niet briljant, maar slecht is anders. En Bale een slecht acteur? Wtf?? Hij is een van de meest fantastische acteurs..."

Laatste reacties

"...Hereditary is een meesterwerk tot het einde. Ik heb het werkelijk heel zwaar gehad tijdens het kijken. Die schreeuw gaat door merg en been. Eng is Hereditary nooit, maar het is dan ook niet echt een spookfilm of zo. Veel overeenkomsten met Rosemary's......"
5 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan
"...Hallo. Om een originele verfrissende nieuwe Marvel film (of superheldenfilm) neer te zetten, moet je niet alleen de ingrediënten veranderen. Net als Wonder Woman echt niet zo goed was, is ook Captain Marvel helemaal niet zo goed. Allemaal leuk en aar......"
Marvel grijpt in bij 'Captain Marvel 2' en dumpt regisseurs
"...Is het bijzonder dat een genomineerde 'foreign language film' ook genomineerd is voor 'beste film' in het algemeen?..."
Oscarnominaties 2019 bekend!
"...Captain Marvel is zeker de slechtste. Stomme zero to hero film die op het laatst dan weer zo krachtig is dat het laatste half uur helemaal niet meer spannend is. Ik ben blij dat ik éérst Endgame heb gekeken en daarna pas de solofilm van Marvel. Hopel......"
De slechtste Marvel-films volgens de IMDb en Rotten Tomatoes
"...Als de films maar gauw van een hoger niveau worden, anders is het universum gedoemd te mislukken...."
Wordt [...] de andere tegenstander in 'Godzilla versus Kong'?

laatste ratings

watchlist

meanrat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.