meanrat Avatar

meanrat

Laatste reviews

[REC]³ Génesis(2012)

"...Rec 1: super! Rec 2: shit! Rec 3: leuk! Wat het probleem van Rec 2 is dat het zo ontzettend plotgedreven is. Er ontstaat zelfs een slechterik..."

The New World(2005)

"...Een b-film is een bepaald genre, geen kwaliteitsvergelijking. Dat maakt van The New World zeker geen b-film, maar dat is dus noch kritiek, noch een..."

Thinner(1996)

"...@LuCoS Ja, volgens mij speelde SK hier ook in. Zoals in veel van zijn verfilmde boeken. Hij speelde ooit ook eens een begrafenisondernemer. Klein..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Inderdaad. De film heeft niet echt een vast stramien. Ben door de saaiheid halverwege afgehaakt. Ik dacht, hier hoef ik mijn tijd niet aan te verdoen...."

American Psycho(2000)

"...Boek niet gelezen, film was zeker niet briljant, maar slecht is anders. En Bale een slecht acteur? Wtf?? Hij is een van de meest fantastische acteurs..."

Laatste reacties

"...Wat een afgang dit. Alsof SNL een actualiteiten programma is die zich journalistiek moet verantwoorden. Maar hij heeft wel gelijk; het is niet grappig...."
'Donald Trump wil federaal onderzoek starten naar Alec Baldwin (SNL)'
"...Ik weet het niet hoor. Wij deden onze pup ook in een tas, omdat ze niet wou lopen en ze gewoon klein genoeg was. Ik zie geen extra problemen als je gaat rijden. Immers, in een auto doe je je hond ook geen autogordels om. Althans, de meesten onder ons......"
Twitter woedend: 'Orlando Bloom is een dierenbeul' (foto)
"...Happy Death Day was echt heel slecht. Zo gewoontjes, zoveel gekopieer. Uch...vanaf het begin weet je al hoe het zit...."
Geen derde delen voor horror-franchises 'Happy Death Day' en 'Sinister'
"...Eerst Keith Flint. Mijn jeugdheld. En toen ook mijn jeugdzonde. Het is mooi hoe op dezelfde dag zowel een held als een zonde onze wereld verlaten. Van Luke vind ik het allemaal niet zo erg. Ik keek die serie 90210 wel graag...sorry...maar de muziek v......"
'Beverly Hills 90210'-acteur Luke Perry overleden

laatste ratings

watchlist

meanrat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.