meanrat Avatar

meanrat

Laatste reviews

[REC]³ Génesis(2012)

"...Rec 1: super! Rec 2: shit! Rec 3: leuk! Wat het probleem van Rec 2 is dat het zo ontzettend plotgedreven is. Er ontstaat zelfs een slechterik..."

The New World(2005)

"...Een b-film is een bepaald genre, geen kwaliteitsvergelijking. Dat maakt van The New World zeker geen b-film, maar dat is dus noch kritiek, noch een..."

Thinner(1996)

"...@LuCoS Ja, volgens mij speelde SK hier ook in. Zoals in veel van zijn verfilmde boeken. Hij speelde ooit ook eens een begrafenisondernemer. Klein..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Inderdaad. De film heeft niet echt een vast stramien. Ben door de saaiheid halverwege afgehaakt. Ik dacht, hier hoef ik mijn tijd niet aan te verdoen...."

American Psycho(2000)

"...Boek niet gelezen, film was zeker niet briljant, maar slecht is anders. En Bale een slecht acteur? Wtf?? Hij is een van de meest fantastische acteurs..."

Laatste reacties

"...Je vraagt je af waarom sommige films nog gemaakt mogen worden. Evenals je je afvraagt waarom sommige trailers op deze website verschijnen...."
Horror in trailer 'Mermaid's Song'
"...[quote]het was een echte liefdesbrief aan de oorspronkelijke serie[/quote] Ja, de eerste film was dat. Maar Star Trek Beyond was toch echt een 13-in-een-dozijn actiefilm. Bordkartonnen personages. Onwerkelijke stunts op de motor. Nee, Beyond faalde......"
Wat gaat er mis met de 'Star Trek'-films?
"...Hoop films die al eerder op Netflix waren verschenen, maar waarvan de licentie klaarblijkelijk was verlopen en werd weggehaald (The Dark Crystal, Age of Ultron). Gauw weer wat kijken dus, voordat het te laat is...."
De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd
"...@all. Striegel heeft gelogen over zijn verleden. Ook dat weegt denk ik mee met het verwijderen van de scene. Daarnaast vind ik het normaal dat men zich moet registreren als sexueel delinquent indien dat te maken heeft met minderjarige kinderen. Jamme......"
Fox verwijdert scène uit 'The Predator' met seksueel delinquent
"...Interessant! Een vrouw als regisseur voor een Bond-film. ..."
Drie nieuwe kandidaten in de running voor regie 'Bond 25'

laatste ratings

watchlist

meanrat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.