meanrat Avatar

meanrat

Laatste reviews

[REC]³ Génesis(2012)

"...Rec 1: super! Rec 2: shit! Rec 3: leuk! Wat het probleem van Rec 2 is dat het zo ontzettend plotgedreven is. Er ontstaat zelfs een slechterik..."

The New World(2005)

"...Een b-film is een bepaald genre, geen kwaliteitsvergelijking. Dat maakt van The New World zeker geen b-film, maar dat is dus noch kritiek, noch een..."

Thinner(1996)

"...@LuCoS Ja, volgens mij speelde SK hier ook in. Zoals in veel van zijn verfilmde boeken. Hij speelde ooit ook eens een begrafenisondernemer. Klein..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Inderdaad. De film heeft niet echt een vast stramien. Ben door de saaiheid halverwege afgehaakt. Ik dacht, hier hoef ik mijn tijd niet aan te verdoen...."

American Psycho(2000)

"...Boek niet gelezen, film was zeker niet briljant, maar slecht is anders. En Bale een slecht acteur? Wtf?? Hij is een van de meest fantastische acteurs..."

Laatste reacties

"...Ok. Ik heb nu Netflix, Disney+, Amazon Prime en Mubi. 10,99 (Netflix) 8,99 (Disney) 5,99 (Prime) 9,99 (Mubi) Totaal 35,96 (uit mijn hoofd) Voor mijn huidige pakket zou ik 20 euro over hebben. Voor écht alles? Echt echt alles? Dus ook die Crunchyro......"
Filmcafé: Hoeveel zou je p/m willen betalen voor één abonnement op alle streamingdiensten?
"...Tja. Een raar record. Alsof het een bijzondere prestatie is. Zelfs ik kan een film maken om dit record te breken. Eerst even meer bloed maken dan in de voorgaande recordhouders, dat tonen, en voila. Film van 1 minuut en zelfs dan al het meeste bloed......"
Dit is de bloederigste horrorfilm die ooit gemaakt is
"...Het zijn drie verschrikkelijke films met een vreselijk pieperig paardenmeisje als hoofdrolspeelster. Nergens, maar dan ook nérgens word een van deze drie films geloofwaardig. Ik ben oprecht blij dat er geen vierde film is gemaakt, want anders had ik......"
Regisseur geeft eindelijk uitsluitsel over "verdwenen" vierde 'Divergent'

laatste ratings

watchlist

meanrat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.