meanrat Avatar

meanrat

reacties

  • Gebeurt zooo vaak dat de afbeelding niet klopt bij de titel. eigenlijk zeer onprofessioneel, als je het mij vraagt. maar dit keer pakt het wel grappig uit ja.

    als reactie op de film I Am Sam

  • Voor Michael Bay vind ik deze film nog wel te pruimen. Vraag me dan ook af wat Amerikanen zien in zijn andere films. Transformers was echt een leeg omhulsel, en ik kreeg jeuk bij het zien van Pearl Harbor met zijn overdosis suiker. Dan vond ik deze nog wel oke.

    als reactie op de film The Island

  • Twee stemmen slechts, maar toch... een 1 ??? Is ie werkelijk zó slecht? Filmtotaal denkt daar toch anders over. Weet nog niet of ik hem ga bekijken maar die 1 prikkelt wel :E

    als reactie op de film The King

  • En op de website van net5 staat ook die van Clive Owen met erbij dat het een tv-premiere is.

    als reactie op de film Derailed

  • Wat een ontzettend grote lading onzin is deze film. geloofwaardigheid is ver te zoeken. nou is realisme in een film nou niet altijd nodig en kan altijd erg vermakelijk zijn, maar dit is allemaal te ver gezocht. oef...

    als reactie op de film Æon Flux

  • Omg wat is deze film doodsaai :Z. enorm veel clichés en echt nergens een goed uitgewerkte komedie. bah.

    als reactie op de film Mr. & Mrs. Smith

  • Het einde is even slikken, maar het had niet anders kunnen eindigen eigenlijk. En het is wel erg gedurfd. Heel anders dan een heroisch slotspektakel á la "Independence Day". Overigens, ik vond deze film eigenlijk wél heel goed. Zo, en dat mag wel eens gezegd worden, gezien de laatste reacties :D

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Voorspelbaar? Tuurlijk is het eigenlijk wel duidelijk wat er gaat gebeuren. Maar desalniettemin is het ontzettend boeiend hoe dit in beeld wordt gebracht en wat het met de personages doet. Daar ligt de sterkte van deze film; in het psychologische drama. Niet in wat er fysiek allemaal gebeurt. Kortom: ontzettend goede film en wat mij betreft film van de dag (niet dat stomme house of wax!!)

    als reactie op de film In the Bedroom

  • Ik hou niet zo van romantishce komedies. Heb deze alleen gekeken omdat de kinderen ze wel leuk vinden. En ik geef toe...deze film is erg leuk lief gezellig en vermakelijk. Inderdaad één van de beste romantische komedies die er gemaakt is, puur omdat de film niet zo diepgaand wil zijn als anderen. Hij is gewoon leuk!

    als reactie op de film 50 First Dates

  • Opvallend dat hij maar een 6.6 krijgt. Vond het een enorm goede realistische film. En het einde is erg origineel. Misschien gewoon wel hoe het boek ook eindigt, maar toch. Voor een Hollywoodfilm hadden ze net zo goed een slap standaard patriotistisch einde kunnen maken. Dat is dus nu niet zo. Wel voelt het enigszins aan alsof je een kat in de zak krijgt, maar als je erover nadenkt...prima!

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Wat een heftige film is dit zeg. Ik raad deze van harte aan, maar een leuke gezellige filmavond zal het niet worden. Wel een indrukwekkende. Je zult na de film wel even wat afleiding moeten zien te vinden alvorens te slapen. Niet dat ie eng is, maar wel vreselijk schokkend en aangrijpend.

    als reactie op de film Elephant

  • Wat goed is aan deze film is dat het aanzet tot nadenken, want het einde is nogal onverwacht. De regie is helaas wat gewoontjes waardoor de film qua opmaak niet de gewone thriller overstijgt, maar de prestaties van beide hoofdrolspelers (dus niet alleen Jodie) zijn bijzonder prettig om naar te kijken en maken de film toch van een respectabel niveau!

    als reactie op de film The Brave One

  • Hallo zeg, covers zeggen inderdaad niet alles. Kijk liever naar de regisseur Ken Loach. Een klein onderzoek op imdb laat zien dat hij zeer goede films heeft gemaakt. Deze is daar zeker 1 van. Wel wat somberder dan zijn meeste andere films, maar erg meeslepend drama!

    als reactie op de film Sweet Sixteen

  • Dit vervolg heb ik niet gezien, maar wel 1, 2 en 3. 1 is cult, 2 gaat nog, maar de rest is echt pulp. Gewoon speeltuinhorror, letterlijk en figuurlijk. Nooit echt eng, altijd lachwekkend.

    als reactie op de film Bride of Chucky