The Reader (2008)

Unlock the mystery.

discussie

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

kende deze film niet. Moet zeggen dat het wel wat heeft. er valt ook best wat op te merken over de film, zoals de veroudering van de beide hoofdpersonen die niet geheel geloofwaardig en synchroon overkomt. Michael was 15 toen hij de vrouw leerde kennen dus 35 jaar 20 jaar later maar hij komt eerder als 45 over. Ook de veroudering van Hanna is wat dunnetjes. Goed verhaal maar het geheim is wat disproportioneel in verhouding tot de aanklacht tijdens het proces. 7/10

SunChaser

Avatar

Indrukwekkend en mooi

DennisAmerica11

Avatar

Indrukwekkende film, heb het boek zelf niet gelezen maar werd wel aardig verrast door de gebeurtenissen in de film. Aanrader!

VLT

Avatar

Ik had geen kennis genomen van het boek noch van de trailer waardoor ik de wending(het proces) ook niet zag aankomen! Ik bleef ontroerd achter op het einde van de film.

koekiekao

Avatar

Mooie film. Ik had het verhaal niet gelezen, dus voor mij was er ineens een wending in het verhaal waar ik niet op had gerekend. Hij begon saai, maar werd ineens erg boeiend.

mauvau

Avatar

Inderdaad een film die nog lang in het hoofd blijft hangen. De relatie tussen de voorlezer en Hanna is beeldschoon op het doek gezet, waardoor het beklemmende gedeelte wellicht wat minder goed tot uitdrukking komt. Toch ben ik het er ,in tegenstelling tot de recensent, wel mee eens dat Winslet een oscar heeft gekregen voor deze rol.

Tica

Avatar

Ik woon in Spanje en daar is ie al weken uit.

lourenssen

Avatar

Lil Bro "Maar hij is toch nog niet uit in NL?"


Gedownloade versie!

Lil Bro

Avatar

Tica "Indringende film met een glansrol voor Kate Winslet. De mensen om mij heen in de bioscoop bleven na afloop vrijwel allemaal nog een poosje zitten omdat je de film niet zomaar kunt loslaten."


Maar hij is toch nog niet uit in NL?

Tica

Avatar

Indringende film met een glansrol voor Kate Winslet. De mensen om mij heen in de bioscoop bleven na afloop vrijwel allemaal nog een poosje zitten omdat je de film niet zomaar kunt loslaten.