Tica Avatar

Tica

Laatste reviews

An Education(2009)

"...Heel boeiende film, vooral vanwege de fantastische acteerprestatie van Carey Mulligan, die ik niet kende maar die me compleet verraste. Ook 'oude..."

Laatste reacties

"...Was zeer onder de indruk van deze film. Overtuigend gespeeld door Don Cheadle en een manier om meer te weten te komen over de gruwelijkheden die plaatsvonden tijdens de genocide in Rwanda...."
Hotel Rwanda
"...Goede film, één van de weinige van Jim Carrey die ik kan uitkijken. Hij acteert heel overtuigend! Vooral het beeld op het eind tegen die blauwe wand staat op mijn netvlies, erg mooi gedaan!..."
The Truman Show
"...Verrassend mooie en fantasierijke film. Veel geslaagder dan 'Hook', naar mijn bescheiden mening. De kinderen zijn heel goed, Isaacs is overtuigends als Hook en Peter Pan is betoverend. Wat mij betreft voor kinderen én voor hen die jong van geest zijn......"
Peter Pan
"...Ik zag deze film in de bioscoop, vrij kort nadat ik een bezoek aan israél had gebracht. Daar hoor je, van de Israëliers, één kant van het verhaal, hier zie je een andere kant. Ik zal het nooit eens worden met terrorisme en aanslagen maar de film help......"
Paradise Now
"...In tegenstelling tot bovenstaande 'filmkenner' vond ik deze film indrukwekkend en origineel. Oké, er is geen snelle actie te zien, maar de ongelooflijke levenskracht van de hoofdpersoon is letterlijk een eye-opener...."
The Diving Bell and the Butterfly

laatste ratings

6,6
Unbroken (2014)
Unbroken (2014)
6,9
Get on Up (2014)
Get on Up (2014)
6,9
Eight Below (2006)
Eight Below (2006)
7,3
Diplomatie (2014)
Diplomatie (2014)
7,9
Interstellar (2014)
Interstellar (2014)

watchlist

Tica heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.