Tica Avatar

Tica

Laatste reviews

An Education(2009)

"...Heel boeiende film, vooral vanwege de fantastische acteerprestatie van Carey Mulligan, die ik niet kende maar die me compleet verraste. Ook 'oude..."

Laatste reacties

"...Bovenstaande tekst is nogal onzorgvuldig. Cruz en Bardem speelden samen in 'Jamon, jamon', dit was voor beiden hun eerste grote rol. En het was Bardem, en niet Cruz, die ook in de andere twee films van de trilogie speelde...."
Spaanse regisseur Juan José Bigas Luna is overleden
"...Was zeer onder de indruk van deze film. Overtuigend gespeeld door Don Cheadle en een manier om meer te weten te komen over de gruwelijkheden die plaatsvonden tijdens de genocide in Rwanda...."
Hotel Rwanda
"...Heb deze film vorig jaar al in Spanje in de bioscoop gezien en vond hem niet zo goed als hierboven beschreven wordt. Mooie beelden inderdaad en Weisz is een boeiende hoofdpersoon, maar op de één of andere manier komt het verhaal niet uit de verf. Kan......"
Agora
"...Goede film, één van de weinige van Jim Carrey die ik kan uitkijken. Hij acteert heel overtuigend! Vooral het beeld op het eind tegen die blauwe wand staat op mijn netvlies, erg mooi gedaan!..."
The Truman Show
"...Verrassend mooie en fantasierijke film. Veel geslaagder dan 'Hook', naar mijn bescheiden mening. De kinderen zijn heel goed, Isaacs is overtuigends als Hook en Peter Pan is betoverend. Wat mij betreft voor kinderen én voor hen die jong van geest zijn......"
Peter Pan

laatste ratings

6,6
Unbroken (2014)
Unbroken (2014)
6,9
Get on Up (2014)
Get on Up (2014)
6,9
Eight Below (2006)
Eight Below (2006)
7,3
Diplomatie (2014)
Diplomatie (2014)
7,8
Interstellar (2014)
Interstellar (2014)

watchlist

Tica heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.