lourenssen Avatar

lourenssen

Laatste reviews

Inkheart(2008)

"...Ja moet dat dan meteen betekenen dat ik de film een vette acht moet geven! denk het niet..... dus je mag niet genieten van een film en lachen dat..."

Igor(2008)

"...Hell yes...nederland loopt flink achter met films. door me werk zie ik dus veel films. na het gezeik van me klanten te horen vind ik het fijn om me..."

Dragonball Evolution(2009)

"...Bloodhunter ik geef je gelijk daarin maar het blijft een moeilijke film om precies na te maken. in mijn ogen is het dan ook : doe het dan..."

Eden Lake(2008)

"...Eindelijk eindelijk eindelijk!!!! een heerlijke stalk film na unlawfull entry. de film komt wel iets traag opgang maar zo de moeite waard om te..."

Igor(2008)

"...Een film met een traag concept wat een kind zelfs nog gaat irriteren. vind deze film niet de moeite waard om naar de bios te gaan. in amerika is die..."

Laatste reacties

"...Ronal is niet bepaald geschikt voor kleine ogen. Voor tieners en volwassen een vermakende film. Aanradertje!..."
Ronal the Barbarian
"...Ik ben met een negatieve gevoel naar binnen gegaan om deze film te kijken. maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het een goede film vond. het gaat goed op de Duitse film bodem. ben benieuwd naar het volgend project van Dennis Gansel. de versie van 1......"
Die Welle
"...[quote=Lil Bro]Maar hij is toch nog niet uit in NL?[/quote] Gedownloade versie!..."
The Reader
"...[quote=bloodhunter112]ik ga deel 2 zeker kijken maar niet omdat ik het leuk vind maar omdat ik,een fan alles van dragonball wil zien.[/quote] yupe en dat heb ik nu ook met transformers rotf....gewoon zien in de bioscoop. geluid is wel top van de fi......"
Dragonball Evolution
"...Lolbroek!..."
Inkheart

laatste ratings

6,8
The Patriot (2000)
The Patriot (2000)
5,7
Spun (2002)
Spun (2002)

watchlist

lourenssen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.