lourenssen Avatar

lourenssen

Laatste reviews

Inkheart(2008)

"...Ja moet dat dan meteen betekenen dat ik de film een vette acht moet geven! denk het niet..... dus je mag niet genieten van een film en lachen dat..."

Igor(2008)

"...Hell yes...nederland loopt flink achter met films. door me werk zie ik dus veel films. na het gezeik van me klanten te horen vind ik het fijn om me..."

Dragonball Evolution(2009)

"...Bloodhunter ik geef je gelijk daarin maar het blijft een moeilijke film om precies na te maken. in mijn ogen is het dan ook : doe het dan..."

Eden Lake(2008)

"...Eindelijk eindelijk eindelijk!!!! een heerlijke stalk film na unlawfull entry. de film komt wel iets traag opgang maar zo de moeite waard om te..."

Igor(2008)

"...Een film met een traag concept wat een kind zelfs nog gaat irriteren. vind deze film niet de moeite waard om naar de bios te gaan. in amerika is die..."

Laatste reacties

"...Ronal is niet bepaald geschikt voor kleine ogen. Voor tieners en volwassen een vermakende film. Aanradertje!..."
Ronal the Barbarian
"...Pffff, Alweer moeten wij geloven aan een nieuwe 3D versie. Waarom moeten alle titels waarvan ze denken dat het gaat lopen op een 3D uit moet komen. Dit geeft mij weer een positie dat ik dus WEER niet naar een film kan en ga waar 3D in zit. Heel er......"
'Man of Steel' toch in 3D
"...Dat word een flop! Wannabe Batman pak.... Vreselijk! Paul Verhoeven's Robocop is en blijft de beste!..."
Eerste blik op de nieuwe 'RoboCop'!
"...Als groot Marvel comic fan lijkt het me 1 2 3 keer niks. Net als de toekomstige jla zal het flink tegen vallen. mijn geloof in 1e deel opbouwende comic verfilmingen zijn een beetje uit gewaterd...."
Joss Whedon rijzende ster bij Marvel?
"...Denk dat het niet gaat worden! Om de gehele cast te vragen wat al gefilmd is of verfilmd gaat worden lijkt me een te duur plaatje. Is weer een publiekstrekker film. verhaal waardeloos en effect oog-verdovend. zie de eerste batman en superman 5..."
Veel nieuwe DC comics verfilmingen in het verschiet

laatste ratings

6,8
The Patriot (2000)
The Patriot (2000)
5,7
Spun (2002)
Spun (2002)

watchlist

lourenssen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.