VLT Avatar

VLT

Laatste reviews

The Martian(2015)

"...Deze film is tja 'leuk'. Het kijkt vlot weg op het grote scherm maar het gaf me geen bijzonder gevoel, geen moment van wow dit moet ik even laten..."

Captain Phillips(2013)

"...één woord: OVERWELDIGEND!! Had al veel positiefs gehoord van de film maar toch ben ik nog heel aangenaam verrast. Van begin tot eind op het puntje..."

Revolutionary Road(2008)

"...Ik vond het een juweel van een film, drama op zijn best. Een zeer realistische weergave van de ups and downs in een huwelijk. De tijdsgeest van de..."

Source Code(2011)

"...Kan niet tippen aan Duncan Jones' eerste film maar dat was dan ook een pareltje (Moon). Source code daarentegen is dit al veel minder. Weer eens een..."

Passchendaele(2008)

"...Wist dat ik nie te veel mocht verwachten van deze film aangezien die eenmaal weinig gedistribueerd is in grote zalen e.d. Uiteindelijk viel deze..."

Laatste reacties

"...Deed me regelmatig aan Seraphim Falls denken...."
The Revenant
"...Film die de verwachting overstijgt. Originele invalshoek op seks en romantiek, wat grappige maar tezelfdertijd triestige scènes met zich meebrengt. Goed tempo, goed acteerwerk en goeie plot. Aanradertje!..."
The Little Death
"...Slappe kost. niemand steekt er bovenuit, een boeiend verhaal met boeiende personages mag je hier niet verwachten...."
Syriana
"...Teleurstellende film! Van begin tot eind abstracte nutteloze dialogen, matige acteerprestaties, traag tempo en de sfeer van de LOTR laat staan van in de hobbit wordt niet geëvenaard. De draak Smaug is wel goed vertolkt en een meerwaarde, zeker aangez......"
The Hobbit: The Desolation of Smaug
"...Tot mijn verbazing meer dan een simpele actiefilm, heel goeie plot en zeker ook een realistische weergave van de corrupte politieke situatie die heerst in Brazilië. Eén van de betere politieke actiefilms die ik gezien heb de laatste jaren!..."
Tropa de Elite 2: O Inimigo Agora é Outro

laatste ratings

7,6
Zodiac (2007)
Zodiac (2007)
7,9
Before Sunrise (1995)
8,7
Citizen Kane (1941)
Citizen Kane (1941)
7,3
Pi (1998)
Pi (1998)

watchlist

VLT heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.