VLT Avatar

VLT

Laatste reviews

The Hateful Eight(2015)

"...Heb hem gezien en vond het zeker niet zijn beste film alvast. Een ding moet je zeker zijn voor je deze film gaat kijken..uitgeslapen! Want deze..."

The Martian(2015)

"...Deze film is tja 'leuk'. Het kijkt vlot weg op het grote scherm maar het gaf me geen bijzonder gevoel, geen moment van wow dit moet ik even laten..."

Captain Phillips(2013)

"...één woord: OVERWELDIGEND!! Had al veel positiefs gehoord van de film maar toch ben ik nog heel aangenaam verrast. Van begin tot eind op het puntje..."

Revolutionary Road(2008)

"...Ik vond het een juweel van een film, drama op zijn best. Een zeer realistische weergave van de ups and downs in een huwelijk. De tijdsgeest van de..."

Source Code(2011)

"...Kan niet tippen aan Duncan Jones' eerste film maar dat was dan ook een pareltje (Moon). Source code daarentegen is dit al veel minder. Weer eens een..."

Laatste reacties

"...Deed me regelmatig aan Seraphim Falls denken...."
The Revenant
"...Ja komt hoofdzakelijk door de duur (167') dat the hateful eight niet zo goed scoort vrees ik...."
'The Revenant' maakt het 'Star Wars: The Force Awakens' knap lastig
"...Ik ben één van de Belgen die deze film gezien heeft ondertussen en ben nog steeds onder de indruk. Niet zozeer van de plot -ondanks die wel goed in elkaar zit- maar van de acteerprestaties bij de toch wel gruwelijke wansmakelijke scènes die zich afsp......"
Bikkelharde teaser trailer 'Black'
"...Had ook grote verwachtingen van de film, die grotendeels zijn uitgekomen. Velen vergelijken het met The matrix e.d. maar wie onlangs shutter island heeft gezien zal het personage van di caprio in inception mss toch een beetje zien als een onbewuste......"
Inception
"...[quote=seppe][spoiler]Hij droomt denk ik nog wel op het einde, zijn kinderen zijn nog even oud als in zijn 'dromen' ze hebben weer dezelfde kleren aan enz. enz.[/spoiler][/quote] Idd heel sterk punt van de seppe!! En nu je het over hebt, de setting......"
Inception

laatste ratings

7,6
Zodiac (2007)
Zodiac (2007)
7,9
Before Sunrise (1995)
8,6
Citizen Kane (1941)
Citizen Kane (1941)
7,4
Pi (1998)
Pi (1998)

watchlist

VLT heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.