VLT Avatar

VLT

reacties

  • Deed me regelmatig aan Seraphim Falls denken.

    als reactie op de film The Revenant

  • Film die de verwachting overstijgt. Originele invalshoek op seks en romantiek, wat grappige maar tezelfdertijd triestige scènes met zich meebrengt. Goed tempo, goed acteerwerk en goeie plot. Aanradertje!

    als reactie op de film The Little Death

  • Slappe kost. niemand steekt er bovenuit, een boeiend verhaal met boeiende personages mag je hier niet verwachten.

    als reactie op de film Syriana

  • Teleurstellende film! Van begin tot eind abstracte nutteloze dialogen, matige acteerprestaties, traag tempo en de sfeer van de LOTR laat staan van in de hobbit wordt niet geëvenaard. De draak Smaug is wel goed vertolkt en een meerwaarde, zeker aangezien gollum niet aanwezig is in deze film. Maw, was best blij toen de film gedaan was.

    als reactie op de film The Hobbit: The Desolation of Smaug

  • Tot mijn verbazing meer dan een simpele actiefilm, heel goeie plot en zeker ook een realistische weergave van de corrupte politieke situatie die heerst in Brazilië. Eén van de betere politieke actiefilms die ik gezien heb de laatste jaren!

    als reactie op de film Tropa de Elite 2: O Inimigo Agora é Outro

  • Hou normaal gezien wel van historische films maar hierin gebeurt er echt amper iets, en door de duratie van de film kan je niet anders dan in slaap vallen tenzij je een die hard usa patriot bent.

    als reactie op de film Lincoln

  • Zeer actueel nog steeds, ook vergelijkbaar met Monsanto en zijn praktijken.

    als reactie op de film The Constant Gardener

  • Wat een flauwe film was dit zeg. Laat je niet beetnemen door de namen(De niro etc.) op de affiche..dit was duidelijk een filmpje om te freewheelen voor hun. Flauwe humor, belachelijke plot en boeit voor geen meter.

    als reactie op de film The Family

  • [quote=Biosliefhebber]mee eens. eerst breekt zijn DNA af daarna lijkt het idd of het DNA weer opbouwt in het water, of samenvoegt met het water. Maar dat spul wat die engineer daar drinkt is precies het zwarte dodelijke spul wat in die vaten zit[/quote] zou het misschien kunnen dat ie beseft dat hij zal sterven door het in te nemen maar dat ie het doet voor een grotere zaak? Hij zoekt duidelijk het water op dus mijn veronderstelling is dat hij weet dat hij uit elkaar zal spatten en dit zo dicht mogelijk bij het water doet opdat zijn cellen zich zullen vermengen met het water. Dat opdat de mensheid dan toegankelijk wordt voor het zwarte goedje en kan geinfecteerd geraken. Wat de precieze bedoeling is van die infectie lijkt op het eerste zicht gewoonweg sterfte, al bleek die rosse geoloog er precies een sterker en superieurder wezen door te worden..(zo werden die wormen ook sterker en groter) plus doctor shaw kon plots wel zwanger worden en dus "leven creëren" zege maar dus het lijkt me wat dubieus..anyway veel vragen toch nog voor mij na het einde van de film. Al heb ik er zeker van genoten! De spanning van Alien was bij momenten zoals de abortusscène (ik zat op het puntje van mijn stoel) zeker terug te vinden! Een ding bleef me wel nog onduidelijk: Hoe komt dat uit doctor shaw(rapace) er een 'inktvisachtig wezen' kwam en uit die Engineer een soort van Alien? waarom niet uit beide hetzelfde? Ben alvast benieuwd naar het tweede deel, want vond dit zeker een goede film, wel niet de instant-klassieker zoals ik ook verwacht had maar smaakt zeker naar meer!

    als reactie op de film Prometheus

  • Wat een teleurstelling is dit zeg. De invasie door de ogen van een groepje soldaten zien is niet meer dan propaganda voor het amerikaanse leger.

    als reactie op de film World Invasion: Battle Los Angeles

  • Ik ergerde me vooral in de opeenstapeling van uitzonderelijke toevalligheden dat het paard mee maakte en vond het niet echt geloofwaardig dat men in volle oorlog zo meegaand zou zijn met een paard hoe "uitzonderlijk" ook. Al bij al vond ik de film best te pruimen.

    als reactie op de film War Horse

  • De complottheorie is achterhaald maar is wel leuk om zien,boeiende film en gedachtegang nog steeds.

    als reactie op de film JFK

  • Ik heb het wel voor zulke films. En ik vond matt damon fantastisch acteren, wist niet dat hij dit kon. De tijd en ruimte passen ook perfect en geven de film toch een speciaal tintje!

    als reactie op de film The Talented Mr. Ripley

  • Ik had geen kennis genomen van het boek noch van de trailer waardoor ik de wending(het proces) ook niet zag aankomen! Ik bleef ontroerd achter op het einde van de film.

    als reactie op de film The Reader

  • Die actie en die effecten leek me toch fel overdreven..je kon er soep van koken met al die ledematen

    als reactie op de film Rambo

  • Fantastische film en een fenomenale Eddie Vedder niet te vergeten!

    als reactie op de film Into the Wild

  • Dit vond ik nog eens een goeie film zeg!! Eindelijk nog eens een fantastische Cage. Hit-girl stal echt wel de show! Vooral een pluim voor de originele vlotte vette actie-scenes, toch moeilijk dezer dagen..

    als reactie op de film Kick-Ass

  • De eerst 45 minuten bevatten soms wendingen waar je van denkt waarom hoeft dit en waar je weinig samenhang in hebt maar het eind verklaart alles..wat een geschifte film zeg!! Blew my mind!

    als reactie op de film Oldboy

  • Een hilarische komedie met een geweldige plot, zo zijn er nog maar weinig! En de cast was ook voortreffelijk! Als je éénmaal denkt dat de film gedaan is volgt er nog eens de kers op de taart bij de credits..fantastisch! Beste komedie van de laatste jaaaarren!

    als reactie op de film The Hangover

  • Een epos die je meeneemt in zijn pracht en praal van begin tot einde. Een absolute verrijking die al lang in mijn top 10 staat!!

    als reactie op de film Apocalypto

  • [quote=tyraxmore]Deze gaat dus weer uitkomen NA dat hij prijzen heeft of gaat krijgen. Heb al heel lang de BLu Ray, waarom worden veel films niet gewoon uitgebracht in Nederland? Miste bv ook al Moon[/quote] Tjah ik geraak er ook gefrustreerd van,..niet commercieel genoeg zeker..Maar daar zeg je zoiets Moon is een absolute topfilm, de film van 2009 maar de distributie ervan was enorm beperkt.

    als reactie op de film The Hurt Locker

  • Wanneer komt ie in Belgische filmzalen uit?

    als reactie op de film Moon

  • Vind het ook een matige film. Heeft inderdaad veel weg van Full Metal Jacket, maar dan zie ik toch liever die film dan tigerland. Heeft me wat teleurgesteld de film: te simpel, voorspelbaar, melig en niet origineel.

    als reactie op de film Tigerland

  • Ksnap het einde niet [met die kikkers], wat is daar de bedoeling van?

    als reactie op de film Magnolia

  • Na 'murder of crows' is dit cuba's beste acteerprestatie vind k. Hij is gewoonweg de film en niet te vergete; De Niro die er ook weer een mooie prestatie neerzet.

    als reactie op de film Men of Honor

  • Vroeger vond k het nog meevallen, nu vind k et maar een doodgewone actiefilm met een flauw plot. Alleen omdat morgan freeman er in speelt kan k de film al bij al weten te waarderen.

    als reactie op de film Hard Rain

  • Bracht mij in een aangenaam idiana jones sfeertje. Al vielen de acteerprestaties wel wat tegen, maar de actiescenes en special effects zijn er om van te smullen.

    als reactie op de film The Mummy

  • Ook een van de weinige films die nog niet super veel op tv getoont is. Daarom dat ik het nog niet gezien heb. Best eens huren zeker ;)

    als reactie op de film The Terminator

  • Kben et volledig eens met florentia!!!

    als reactie op de film Man on the Moon

  • Schitterend!!! heeft mij aangenaam verrast. toch wel de beste acteerprestatie van Cuba Gooding junior na 'Men Of Honor'. Bewijst hier me dat hij zeker kan acteren. En het plot en de wendingen in het verhaal zijn echt fantastisch. Het blijft spannend en gissen tot op het einde. kvind het einde geen domper, kvraag mij eigenlijk af wat er zo slecht is aan dat einde[spoiler], zijn vrijspraak[/spoiler] :?

    als reactie op de film A Murder of Crows

  • Ik vind 'Deep Impact' toch wel iets realistischer dan 'Armageddon', niet dat de special effects slechter zijn dan die van Deep Impact, juist niet want die zijn beter. Maar als er een meteoor ooit de aarde zou naderen zou het scenario van Deep Impact zich ongeveer eerder afspelen dan dat van Armageddon. Al zijn het alle twee wel goeie spektakelfilms.

    als reactie op de film Armageddon

  • Idd een film vol fouten, om nog eentje op te noemen; de kartonnen borden die mensen voorstellen bij explosies (wnn de houten huizen ontploffen bvb. ) i.p.v. van stuntmannen. Viel mij enorm op en daarom kwam de film nogal onrealistisch over voor mij. Maar idd arnie maakt et goed, als hij een ding kan zijn het wel actiefilms! ;)

    als reactie op de film Commando

  • Kvond hem wel mee vallen, zeer mooie soundtrack en never seen airbattles. Behalve zoals hier al gezegd is het typische romantische hollywood-jasje -zoals bij titanic- er ook spijtig genoeg weer bij, om de non-action lovers ook nar de film te lokken zoals de pubermeisjes en de romantische zielen. :l

    als reactie op de film Pearl Harbor

  • Khoop gwoon dat verhaal beter is en dat er zalige spacebattles zijn en groundbattles. Ist waar dat er een groot leger van wookies gaan vechten?

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • Feit is toch wel dat kingdom of heaven stukken beter is dan alexander :Y

    als reactie op de film Kingdom of Heaven