Lincoln (2012)

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

VLT

Avatar

Hou normaal gezien wel van historische films maar hierin gebeurt er echt amper iets, en door de duratie van de film kan je niet anders dan in slaap vallen tenzij je een die hard usa patriot bent.

Banned

Avatar

Tarkus "
Ik kan de film warm aanbevelen, maar zoals ik reeds zei, voor de liefhebbers van veel dialogen en niet voor diegenen die puur van actie houden."


Jij ben toch geen liefhebber van veel dialogen ??? Je kraakt daarom altijd films af en nu ben je helemaal weg van lincoln terwijl deze film het toppunt is van stofffige saaiheid... Met jou valt geen steek te houden,

shaunofthedead

Avatar

Glansprestatie van Daniel Day Lewis! Op een bepaald moment moest ik mezelf er toch wel aan herinneren dat hij niet echt Lincoln is, zo meeslepend zet hij deze mythische figuur neer. Voor een praatfilm is deze zeker spannend en zit je in je binnenste mee te supporteren voor deze titanenopdracht die Lincoln tot een goed einde wil brengen. Topfilm!

Peebo

Avatar

Prachtige film met een ijzersterke rol van Daniel Day-Lewis , kan soms een beetje langdradig worden maar dit gebeurt niet veel. Emotioneel einde , een aanrader voor wie van historische films houd.

Steve Harwin

Avatar

Pfff... is weer zo'n verhaal vol patriottisch Amerikaanse bla-di-bla. Met speeches die gewichtig worden uitgesproken en zo.

Liptonpome

Avatar

Zal wel gewoon een tag zijn van Daniel Day-Leiws.. Van wie ik overigens weer een fantastische acteerprestatie verwacht bij deze film..

PKP

Avatar

Verschoven naar 2013. Smiley face