PKP Avatar

PKP

Laatste reviews

Resident Evil: Afterlife(2010)

"...3D effecten waren wel vet, maar het verhaal vond ik maar zo kut als het kon zijn, sorry. Ben niet bekend met de games en diens verhaallijn verder,..."

Laatste reacties

"...Vergis je niet in alle bekende namen uit de castlijst. Ondanks deze indrukwekkende namen is het naar mening een vrije teleurstellende film geworden. Als je de trailer hebt gezien, en actiescenesde daarbijbehorende, dan heb je praktisch alles al g......"
Haywire
"...[quote=Tarkus] Verder is de cast weer prima op uitzondering van Mark Hamill na, die ik nooit een goed acteur zal vinden, en dat zelf trouwens heeft bewezen, na de Star Wars filmen heeft hij nergens meer iets van betekenis gedaan. [/quote] Verreweg......"
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
"...De synopsis klopt naar mijn mening niet helemaal. Vooral het gedeelte van dat Case erin geluisd wordt en dat de 4 mannen de handen ineen slaan om de dader te vinden. [spoiler]Ze weten al dat 1 van de 4 Case erin geluisd heeft en besluiten om het......"
Never Back Down 2
"...Volgens mij zit er ergens in de programmering een fout? Deze film wordt al een week of 2 iedere dag uitgezonden, volgens jullie dan...."
Gone But Not Forgotten
"...[quote=j-w007]ik vond het een prima film. goed camerawerk, goede special fx. echt een film om tijdens een filmavondje met je vrienden te kijken. op een gegeven moment dwaalde ik wel een beetje af [spoiler] op het einde waar babydoll ineenkeer die ope......"
Sucker Punch

laatste ratings

6,3
Godzilla (2014)
Godzilla (2014)
6,4
You're Next (2011)
You're Next (2011)
5,7
Kick-Ass 2 (2013)
Kick-Ass 2 (2013)

watchlist

PKP heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.