PKP Avatar

PKP

reacties

  • Vergis je niet in alle bekende namen uit de castlijst. Ondanks deze indrukwekkende namen is het naar mening een vrije teleurstellende film geworden. Als je de trailer hebt gezien, en actiescenesde daarbijbehorende, dan heb je praktisch alles al gezien uit de film. Potverdorie, wat een verwarrende, teleurstellende film was dit zeg. Had er zeker meer van verwacht.. Vooral gezien de regisseur en eerdergenoemde cast.

    als reactie op de film Haywire

  • [quote=Tarkus] Verder is de cast weer prima op uitzondering van Mark Hamill na, die ik nooit een goed acteur zal vinden, en dat zelf trouwens heeft bewezen, na de Star Wars filmen heeft hij nergens meer iets van betekenis gedaan. [/quote] Verreweg een van de beste stemacteurs ever, meer niet hoor. Iets met the Joker uit Batman enzo.

    als reactie op de film Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi

  • De synopsis klopt naar mijn mening niet helemaal. Vooral het gedeelte van dat Case erin geluisd wordt en dat de 4 mannen de handen ineen slaan om de dader te vinden. [spoiler]Ze weten al dat 1 van de 4 Case erin geluisd heeft en besluiten om het toernooi te gebruiken om die ene flink in elkaar te hengsten.[/spoiler]

    als reactie op de film Never Back Down 2

  • Volgens mij zit er ergens in de programmering een fout? Deze film wordt al een week of 2 iedere dag uitgezonden, volgens jullie dan.

    als reactie op de film Gone But Not Forgotten

  • [quote=j-w007]ik vond het een prima film. goed camerawerk, goede special fx. echt een film om tijdens een filmavondje met je vrienden te kijken. op een gegeven moment dwaalde ik wel een beetje af [spoiler] op het einde waar babydoll ineenkeer die operatie krijgt aan haar oog ofzo.[/spoiler] een dikke 8[/quote] [spoiler] Lobotomie, ze maken een kasplantje van haar door in haar hersens te 'prikken', op aandringen van haar stiefvader die niet wil dat ze verteld wat hij heeft gedaan. Zo lastig is het niet om het te snappen verder, het verhaal begint daar, en eindigt daar. [/spoiler] Vond het verder een prima film, alleen kreeg een beetje een Inception idee soms.

    als reactie op de film Sucker Punch

  • [quote=eagleman74]Ben benieuwd! Deel 1 was goed en Prince Caspian viel ook niet tegen, dus ik heb hoge verwachtingen! :D[/quote] Ik vond deze de mindere van de 3.

    als reactie op de film The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

  • Hij's zo slecht dat ik 'm voor het topvermaak gewoon een dikke voldoende heb gegeven. Haha, moet nog terug denken aan een aantal absurde situaties!

    als reactie op de film Machete

  • Verschoven naar 2013. :)

    als reactie op de film Lincoln

  • [quote=benjamin]Van mij krijgt hij een 7. Ik heb de jaren '80 nooit meegemaakt en ik kan de film dus niet op nostalgisch gevoel beoordelen. En dan kan ik wel zeggen dat de actie redelijk kan boeien, maar het script en de acteerprestaties (als ze nergens op mogen kloppen/schieten valt bijna de hele cast door de mand) zijn echt wel te matig om van een meesterwerk te spreken.[/quote] Je hoeft het ook niet te hebben meegemaakt natuurlijk. Zolang je maar bekend bent met de films uit die tijd. :) Ben zelf ook pas eind '80 geboren.

    als reactie op de film The Expendables

  • Een 8 gegeven, puur kijkend naar het nostalgie gehalte en het top vermaak.

    als reactie op de film The Expendables

  • Overdrijven is ook een vak. Gewoon een leuke rom-kom die je lekker moet kijken, en niet teveel achter moet zoeken. Zeker waard om even voor te gaan zitten.

    als reactie op de film She's Out of My League

  • Inmiddels gezien. Als je deel 2 kon waarderen, kan je deze zeer zeker ook waarderen. Alleen dit keer de badguy uit deel 2 als good guy.

    als reactie op de film Undisputed 3

  • [quote=Jerona]Kan iemand mij overtuigen dat dit een goede film is? Want serieus, een cijfer rond de 9? Ik vond het een van de slechtste films die ik in lange tijd heb gezien. Niet gelachen. Vond het een verheerlijking van geweld. Het leek me zo'n originele benadering van het hele superheld concept. Maar dat is dan ook het enige positieve aan deze film..[/quote] Dan heb je ongetwijfeld een andere film gezien, dan dat ik heb gezien. Verheerlijking van geweld? Kom op! Like duh, het is een comic book verfilming. Het zou godslastering zijn als ze juist niet op die manier trouw waren gebleven aan de comic. In deze hele film gebeurde dingen waarvan ik niet dacht dat ze zouden gebeuren, en dat maakt het voor mij een goede film. Het hele "O NO HE DIDN'T" effect.

    als reactie op de film Kick-Ass

  • @ Bovenstaande. Je moet wel je spoilertags afsluiten... Vond 'm prima te doen als popcornfilm. Maar het is niet meer dan dat.

    als reactie op de film Clash of the Titans

  • Het is Regeneration, en niet The Next Generation...

    als reactie op de film Universal Soldier: Regeneration

  • Goede, spannende film, met een wat zwak eind, als je het mij vraagt.

    als reactie op de film Law Abiding Citizen

  • Http://www.youtube.com/watch?v=tFVCeciQaRk Trailer.

    als reactie op de film Undisputed 3

  • Ontzettend goede film.

    als reactie op de film Harry Brown

  • [quote=LordOgre]De beschrijving gaat over een film met Christopher Lambert, maar het betreft hier de film met Benicio del Toro, en Tommy Lee Jones[/quote] Nee, die film komt niet uit '95 die jij bedoel, maar uit 2003. Een filmtitel kan vaker voorkomen, zoals het nu ook het geval is.

    als reactie op de film The Hunted

  • [quote=eerriibeerrii]Lijk me wel leuk... Dominic Purcell (L)[/quote] Die 2 minuten dat hij erin zat. Echt de moeite waard inderdaad.

    als reactie op de film Equilibrium

  • [quote=jcbrouwer1]ja...wat moet ik ervan zeggen...een niet op gang komende film...Net nu ik den van :nu wordt het spannend....nee....krijgen we weer geen vaart...de vecht scenes die in de trailer zo veelbelovend zijn dat is dan ook het enige. Ik heb dus een film gezien die 3 uur duurt, geen moer aan is en ook nog eens 10 euro kost. zonde van mijn geld.Afrader.....[/quote] Mening. Ik vond 'm dan weer wél goed, en het waard. En ik ben niet eens een liefhebber van de strips, of heb ze überhaupt gelezen. Geloof ook wel dat je 'm enigszins moet snappen.

    als reactie op de film Watchmen

  • Goede film voor als je van kei-en-kei harde actie houdt. Aanrader in dat geval.

    als reactie op de film Punisher: War Zone

  • Een film die me vanaf het begin, tot het eind wist te boeien.

    als reactie op de film In Bruges

  • Ik vond 'm anders best wel vermakelijk. Ander soort humor misschien.

    als reactie op de film Paul Blart: Mall Cop

  • Beetje standaard cliché film, qua opzet. Alhoewel de plotwending me wel enigzins verbaasde, blijf ik vinden dat het maar een matige 'actie' film was. Enorm jammer van Ray Liotta's kleine rol. Krijg een beetje de indruk dat 'ie maar van alles aanneemt wat 'ie geboden krijgt (geziene zijn rol in bijvoorbeeld het meesterwerk van Uwe Boll van afgelopen jaar).

    als reactie op de film Hero Wanted

  • Gister de film in de bioscoop gezien, en kon er wel op enkele moment om lachen. Wel jammer vond ik de continue herhalende grap met een zeker [spoiler]knaagdier[/spoiler] Ondanks dat, toch redelijk kunnen lachen.

    als reactie op de film Bedtime Stories

  • Ik vond het maar een matige film, met een slap eind. Special effects waren dan weer wél aardig.

    als reactie op de film The Day the Earth Stood Still