Liptonpome Avatar

Liptonpome

Laatste reviews

Boyhood(2014)

"...Heel leuk en bijzonder project, al moet ik zeggen dat hij me eigenlijk wel tegenviel. Ik hoopte op een bijzondere, interessante ontwikkeling van de..."

Argo(2012)

"...Niemand die zich bij deze film ontzettend ergerde aan de constante close-ups van Ben Affleck en het onnodig uitdiepen van zijn personage door dat hele..."

Before Sunset(2004)

"...Het concept is heel erg hetzelfde als Before Sunrise, maar het is toch een hele verschillende film. In het eerst deel vond ik de aantrekkingskracht..."

The Avengers(2012)

"...Ten eerste, ik houd van dit genre, ik heb ze ook bijna allemaal gezien. Máár, wat was dit een dramatische film, zeg, de term 'corny' is ontzettend van..."

Warrior(2011)

"...Net klaar met kijken, wat een prachtfilm. In het begin was ik nogal sceptisch, het kwam me wat voorspelbaar over met o.a. Maar wat naar mijn..."

Laatste reacties

"...Ik vond diegene van de bruiloft juist het leukst.. Die werd geleidelijk en op een vrij logische manier juist heel erg absurd. Die van de Road Rage vond ik juist wat over de top....."
Wild Tales
"...Dan moet je ook eerst de serie kijken..."
The Inbetweeners Movie
"...Zal wel gewoon een tag zijn van Daniel Day-Leiws.. Van wie ik overigens weer een fantastische acteerprestatie verwacht bij deze film....."
Lincoln
"...[quote=B@chelor]Wat Acer zegt. De actie dendert heerlijk door, vooral de 2 gevechten [spoiler]met die kerel met dat lange haar. Dat 2e gevecht met de 2 broers is behoorlijk episch[/spoiler]. Een dikke 7.[/quote] Het was een dik gevecht idd, maar h......"
The Raid
"...Och, die 1e scene in de korova milk bar is zo prachtig..."
A Clockwork Orange

laatste ratings

8,4
Boyhood (2014)
Boyhood (2014)
8,8
Casablanca (1942)
Casablanca (1942)
8,2
Gravity (2013)
Gravity (2013)

watchlist

Liptonpome heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.