Unthinkable

Unthinkable (2010)

How far would you go to make him talk?

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Een zeer boeiende film die tot nadenken stemt. Wat is geoorloofd om aanslagen met vele doden te voorkomen. Wat zijn de rechten van al dan niet vermeende terroristen. Een antwoord op die vraag is nauwelijks te geven, zeker als het gevaar naderbij komt en de verdachte op een normal wijze niet tot medewerking is te bewegen. Samuel L. Jackson is weer in topvorm. 8/10

2Cent

Avatar

11qqaazz "Het een en ander gelezen in boeken enzo..paar voorbeelden van een blunder...... wat gebeurt is dat iedereen verontwaardigt is over de martelingen De (protogonost bvb) Dit geeft de gemartelde een gevoel van macht. Nog een blunder is dat de vrouw van de gemartelde op een gegeve moment dood gaat door de hand van de beul....dit zorgt er voor dat de gemartelde echt niets meer te verliezen heeft....En wederom veel verontwaardeging wat de gemartelde ook sterkt in zijn verzet. Er word ook aan de gemartelde medegedeeld hoe veel tijd er nog over is. Dit geeft de gemartelde ook macht.
Ik kan nog wel even door gaan, maar het hele onderwerp staat me een beetje tegen.
Vandaag las ik in de krant, hoe in Syrie een vrouw levend gevild was en van ledenmaten ontdaan, om haar broer te martelen. Hoe iemand dit kan doen gaat mijn voorstelings vermogen te boven."
Inderdaad. Ik stoorde me er ook aan dat het allemaal zo amateuristisch gedaan werd. In plaats van overleggen stormen de hoofdrol spelers op de verdachte af om heb nog verder te martelen of te bevrijden. Ik zou verwachten dat er iemand is die een beetje vooruit denkt in plaats van zo primair te reageren.

kevinvdk

Avatar

Heb ik gezien op blu ray en kvond hem echt goed

11qqaazz

Avatar

dablidov "Oke, heb je ervaring met beulen? :|"


Het een en ander gelezen in boeken enzo..paar voorbeelden van een blunder...... wat gebeurt is dat iedereen verontwaardigt is over de martelingen De (protogonost bvb) Dit geeft de gemartelde een gevoel van macht. Nog een blunder is dat de vrouw van de gemartelde op een gegeve moment dood gaat door de hand van de beul....dit zorgt er voor dat de gemartelde echt niets meer te verliezen heeft....En wederom veel verontwaardeging wat de gemartelde ook sterkt in zijn verzet. Er word ook aan de gemartelde medegedeeld hoe veel tijd er nog over is. Dit geeft de gemartelde ook macht.
Ik kan nog wel even door gaan, maar het hele onderwerp staat me een beetje tegen.
Vandaag las ik in de krant, hoe in Syrie een vrouw levend gevild was en van ledenmaten ontdaan, om haar broer te martelen. Hoe iemand dit kan doen gaat mijn voorstelings vermogen te boven.

TheTremor

Avatar

Echt weer genoten van Samuel L Jackson.
Die is naar mijn idee de redder van de film geweest.
De rest van de cast viel me zwaar tegen.
Ook het einde vond ik een beetje teleurstellend.

Tarkus

Avatar

Sterke film, die helaas niet zo onrealistisch is als hij zou lijken in deze tijd.
Prima rol van Samuel L. Jackson, die heel overtuigend is. Ook Carrie-Ann Moss kon me wel bekoren.
Een film die je wel even tot nadenken stemt, en hopelijk nooit waarheid word.

dablidov

Avatar

11qqaazz "Ongeloofwaardig, de beulen maakten te veel blunders."



Oke, heb je ervaring met beulen? :|

11qqaazz

Avatar

Ongeloofwaardig, de beulen maakten te veel blunders.

Roger

Avatar

Er goede rollen, vooral Michael Sheen als terrorist.

Lepe2009

Avatar

Het einde sprak me wel erg aan! Het idee is echt super, het verhaal is alleen slecht uit gewerkt. Het verhaal is niet geschreven voor die hoofdrolspeelster, ze kan er vrij weinig mee en eigenlijk zie je de hele film lang dat ze meer met haar rol aan het worstelen is dan met haar gevoelens. Dat irriteerde me.

ribas123

Avatar

Ik vond dit echt een goeie film.
En dat bedoel ik het verhaal.
Je krijgt hierdoor echt een dubbel gevoel.
Wat is nou het verschil tussen goed en kwaad?
Wie is hier nou de terrorist? Amerikanen of de Moslims? ze doen allebei hetzelfde.

Vind wel dat de hoofdrol speelster niet zo goed acteert maar Samuel l jackson maakt weer heel veel goed hehehe

HaroldKumar

Avatar

Ik vond Unthinkable maar matig. Vooral die vrouwelijke hoofdpersonage werd tenenkrommend slecht neergezet. De film had wat mij betreft beter alleen over Samuel Jackson en Michael Sheen kunnen gaan. Was harder en beter geweest.

Quini

Avatar

Sluit me helemaal aan bij de eerdere reacties...nog nooit van de film gehoord dus totaal geen verwachtingen. Erg sterk en eindelijk Samuel L. Jackson ook nog eens in een goeie rol te zien...

Zwengel

Avatar

Ik had geen verwachtingen bij deze film, maar het heeft me toch wel erg verrast! Werd meegezogen in het verhaal van de film. Acteerervaring was duidelijk aanwezig met oa Samuel L. Jackson. Ik zeg: aanradertje!

setheelen

Avatar

Deze film heeft me echt aangenaam verrast!! Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss & Michael Sheen acteren hierin op hun best.. en het verhaal begint traag, maar de spanning stijgt met de speelduur verder en verder.. Ik raad deze film aan!! 8/10