ribas123 Avatar

ribas123

Laatste reviews

Mirrors(2008)

"...Ik vond deze film niet zo. Het hele verhaal klopte gewoon niet Niks was logisch. Ook horrors of thrillers hebben een soort wet in een..."

Resident Evil: Afterlife(2010)

"...Echt een goeie film hoor...begrijp niet zo dat mensen hem zo afkraken. Het is natuurlijk geen deel 1 maar alsnog. De 3d effecten waren echt super..."

Inception(2010)

"...O my FUCKING GOD wat een zieke film is dit zeg! Dit was echt niet te geloven hoor jongens. Deze film moet je gewoon gezien hebben. Het was zo..."

The Box(2009)

"...Zonde voor je tijd!! Wat een onzin dit zeg. Verhaal is zo ongeloofwaardig als ik weet niet wat. De film begon erg goed naar mijn idee, maar hoe..."

Daybreakers(2009)

"...Gister deze film gezien en moet zeggen vond het erg leuk om naar te kijken. Het idee dat vampieren op mensen jagen en dat de wereld wordt gerund door..."

Laatste reacties

"...Goeie film met een leuk verhaal. Het blijft de hele tijd spannend en de animaties zijn echt super!!! Jammer dat ik hem niet in de bios in 3d heb gezien...."
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
"...Home alone 1 en 2 waren zulke goede films. Die kan ik nu gewoon nog steeds kijken!!! Natuurlijk ga je dan Home Alone 3 daarmee vergelijken! Nou dat was echt zonde voor me tijd!! 4 ga ik niet eens aan beginnen!..."
Home Alone 3
"...WOW!!! wat een feelgood movie zeg. Ik baal er zo vandat ik hem niet in de bios heb gezien. Animaties waren echt weer top!!! Film is lekker spannend en met af en toe een lekkere dosis humor! Deze is echt geschikt voor alle leeftijden...."
Toy Story 3
"...Wat een grote grap is deze film zeg. Hier viel veel meer uit te halen. Deze film heeft gewoon niks bijzonders!!! Ik bedoel KOM OP!!! Russel Crow!! de man van Gladiator. Dit lijkt er totaal niet op. Zonde voor je tijd om te kijken...."
Robin Hood
"...Deze film is echt een dikke 9 waard. Letterlijk vanaf seconde nummer 1 tot aan de laatste seconde geboeid zitten kijken. Acteer werk is goed....verhaal lijn is leuk en apart. En einde is ook erg leuk :)..."
Devil

laatste ratings

watchlist

ribas123 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.