ribas123 Avatar

ribas123

reacties

  • Goeie film met een leuk verhaal. Het blijft de hele tijd spannend en de animaties zijn echt super!!! Jammer dat ik hem niet in de bios in 3d heb gezien.

    als reactie op de film Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

  • Home alone 1 en 2 waren zulke goede films. Die kan ik nu gewoon nog steeds kijken!!! Natuurlijk ga je dan Home Alone 3 daarmee vergelijken! Nou dat was echt zonde voor me tijd!! 4 ga ik niet eens aan beginnen!

    als reactie op de film Home Alone 3

  • WOW!!! wat een feelgood movie zeg. Ik baal er zo vandat ik hem niet in de bios heb gezien. Animaties waren echt weer top!!! Film is lekker spannend en met af en toe een lekkere dosis humor! Deze is echt geschikt voor alle leeftijden.

    als reactie op de film Toy Story 3

  • Wat een grote grap is deze film zeg. Hier viel veel meer uit te halen. Deze film heeft gewoon niks bijzonders!!! Ik bedoel KOM OP!!! Russel Crow!! de man van Gladiator. Dit lijkt er totaal niet op. Zonde voor je tijd om te kijken.

    als reactie op de film Robin Hood

  • Deze film is echt een dikke 9 waard. Letterlijk vanaf seconde nummer 1 tot aan de laatste seconde geboeid zitten kijken. Acteer werk is goed....verhaal lijn is leuk en apart. En einde is ook erg leuk :)

    als reactie op de film Devil

  • Deze film heeft zo;n strakke cast maar slaat echt werkelijk totaal de plank mis. Je merkt zo erg dat de film gewoon vanaf een script voor wordt gelezen. Alle dialogen zijn gewoon niet natuurlijk. Zitten paar grappige stukken in maar meer dan dat was het niet

    als reactie op de film Grown Ups

  • Was wel een grappige film...kijk lekker makkelijk weg maar niet echt iets bijzonders...

    als reactie op de film RED

  • Deze moet je echt zien in de bioscoop....ze hebben erg goed gebruikt gemaakt van de 3d effecten...super cool was het!

    als reactie op de film Despicable Me

  • Wat een meesterlijke film was dit zeg! hahaha Ik heb echt de hele tijd zitten lachen, wat een droge humor. Erg mooi uitgebeeld allemaal. En die vrouwen in die film.OOOEEEEWWWW dat maakte het erg zwaar om naar te kijken hehehhe ;) zeker een aanrader hoor dit!

    als reactie op de film Machete

  • Deze film verdient zeker een 8!!! Ik heb me echt kapot gelachen hoor!! erg droge humor met een erg vermakelijke verhaal!

    als reactie op de film City Island

  • Vond deze film niet zo. Hoe langer de film duurde hoe meer alles te ongeloofwaardig begon te worden. Ik had eerst een heel ander idee van de film. Moet wel zeggen dat de einde wel super cool is ;) Je kan het best kijken, maar alleen als er echt even niks anders is.

    als reactie op de film 6 Souls

  • Wel een leuke film met een leuke twist.....kijkt gewoon makkelijk weg. Absoluut niet slecht.

    als reactie op de film The Interpreter

  • Dit gaat een grap worden! wow ik zie iemand in 3d dansen...echt cool hoor

    als reactie op de film Step Up 3D

  • Dit lijkt me echt een vette film...ben erg benieuwd ! en natuurlijk kan ik niet wachten om weer te genieten van Jolie :P ;)

    als reactie op de film Salt

  • Ik vond dit echt een goeie film. En dat bedoel ik het verhaal. Je krijgt hierdoor echt een dubbel gevoel. Wat is nou het verschil tussen goed en kwaad? Wie is hier nou de terrorist? Amerikanen of de Moslims? ze doen allebei hetzelfde. Vind wel dat de hoofdrol speelster niet zo goed acteert maar Samuel l jackson maakt weer heel veel goed hehehe

    als reactie op de film Unthinkable

  • Ik vond het op zich niet zo een slecht film. Maar ik vind wel dat de film veelste doorzicht is. Ik had bijwijze van zo'n verhaal ook wel kunnen verzinnen.

    als reactie op de film The Boy in the Striped Pyjamas

  • Echt een geweldige film...ik had dit echt totaal niet verwacht. Ik dacht het is een of andere kinder film hahaha....maar dat was het dus TOTAAL niet !! super vette film!

    als reactie op de film Kick-Ass

  • [quote=RoloTomassi]Deze film gedownload en ik moet zeggen...geen zak aan! IMDB gaf een cijfer van 8.3 (wat mij ertoe bewoog om de film te bekijken) maar is deze cijfer helemaal niet waard! Vooral als je je bedenkt dat er veel fantastische films zijn die veel minder zijn gewaardeerd. De film bevat totaal geen humor wat wel essentieel is in animatiefilms vind ik(behalve Ghibli anime films, maar deze films compenseren dat met schitterende fantasievolle beelden). 'T was echt vervelend.[/quote] Ben het echt absoluut hier niet mee eens. Vond het film juist heel erg boeiend en JUIST wel GRAPPIG! Erg droge humor. Vind de animatie in de film echt super mooi! Alles ziet er perfect uit. Verhaal zit ook erg leuk in elkaar en blijft ook boeien. Smaken verschillen natuurlijk wel maar ik denk dat de gemiddelde mens deze film wel erg vermakelijk vindt. AANRADER DUS!

    als reactie op de film Fantastic Mr. Fox

  • Ben het helemaal eens met BRUCE ....erg realistische film. Onbekende acteurs doet de film erg goed aan. Geen onzin actie verhaal met of andere Rambo of wat dan ook. Wat ik erg mooi vond is dat wanneer de soldaten gespannen worden jij ook daar in mee word gesleurd, wordt heel erg goed overgebracht. Aanrader deze film!

    als reactie op de film The Hurt Locker

  • Was zeer prettige film om naar te kijken, Zou er met plezier nog een keer naar kunnen kijken. Aanrader!!!

    als reactie op de film Moon

  • Vond het niet de BESTE film. Maar af en toe is het ook prettig om gewoon domweg naar een film te kijken zonder erbij na te denken. Wel een aanrader maar voor 1 keer.

    als reactie op de film Law Abiding Citizen

  • [quote=Oboema]Dat hele virus gedoe is slechts een plot device. Het verhaal gaat over de relatie tussen de 2 broers, hoe ver men gaat om te overleven en uiteindelijk waarvoor ze uberhaupt willen overleven. Volgens mij heb je heel wat gemist; ik kan je [i]Zombieland[/i] of [i]Day of the Dead[/i] aanraden als je dit soort vragen stelt. :} 6/10[/quote] Wil je zeggen dat dit een film is voor mensen die een hoger intellect hebben? Als dat het geval is laat mij dan maar lekker dom blijven! Want dit slaat werkelijk waar nergens op. En als ik alles zelf moet invullen kan ik ook zelf wel een film in me gedachtes maken.O+

    als reactie op de film Carriers

  • Alsjeblieft jongens zo'n film al dit mag toch niet uit worden gebracht. Ik wil mijn tijd terug.....dit is gewoon pure oplichting. Het einde zag ik al van een kilometer aankomen Ik heb het hele film letterlijk naar bullshit zitten kijken. Erg jammer dit, als er wat meer creativiteit in was gestopt had het een zeer mooie film kunnen worden, maar helaas.

    als reactie op de film Triangle

  • Wat een stomme film is dit zeg! Ik wil me tijd terug!!! serieus zonde van je tijd dit, in het hele verhaal gebeurt er niks....waarom is de virus er? hoe is het gebeurd? wat gaat er nu gebeuren? hoe is het met de rest van de wereld? zoveel onbeantwoorde vragen.....echt een onzin film!

    als reactie op de film Carriers