Battleship (2012)

The battle for Earth begins at sea.

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GiLuX

Avatar

Eindelijk een film die 'goed' over the top is.

het heeft alles wat een man wil, bad ass aliens.. vette spaceships.. kapot duistere sound-effects.. originele wapens.. uber nerd voor hight tec truukjes... en een mother fokking WO2 battleship met 4x 3 16 inch kanonnen..

KaaaaaBOOOMMMM!!

ook de CGI is dik in orde... jammer alleen dat er niet echt lekkere wijven in zitten

en ja.. ik ben echt 45.. hihi

DVD-maniac

Avatar

DutchViking "Zeer vreemde vergelijking in de omschrijving dat het op zeeslagje gebaseerd zou zijn.
De film kijkt lekker weg en is verder retespannend, nix mis mee!"


Dat vond ik ook al vreemd. Kon de link met zeeslag nou niet meteen zien. Misschien door de scene waarbij ze moesten gissen waar de alien-schepen zich bevonden a.h.v. tsunami-boeien. Vond het verder een geweldige actiefilm met hier en daar wat coole scenes Alien krijgt headshot van kanon / ex-marinier op protheses slaat kiezen uit bek van alien

DutchViking

Avatar

Zeer vreemde vergelijking in de omschrijving dat het op zeeslagje gebaseerd zou zijn.
De film kijkt lekker weg en is verder retespannend, nix mis mee!

Glennekeeeee

Avatar

Helaas moet ik meedelen, ondanks de al erg lage verwachtingen die ik had, de film nog is tegengevallen. Ben zelfs in slaap gevallen het laatste half uur. Irritante, cliché personages,..., Effecten die volgens mij teveel uit een game komen en beelden die bijna recht uit Transformers komen. Tegenover dit is Transformers zelf een oscarfilm (overigens topentertainment die films)

3,5/10

rednitro

Avatar

Zwaar over de top film vol met Amerikaans patriottisme en harde luide muziek.
Veel special effects maar verder niet heel speciaal.
En geloofwaardig al helemaal niet.

Bak chips / popcorn film die waarschijnlijk in de bios als fantastisch wordt ervaren maar dan waarschijnlijk vanwege het luide karakter van de film.

Vond hem een beetje over de top maar niet zozeer slecht.
Aardige film.

adofmirosch

Avatar

Leuke film.
overdetop actiespectakel.

thefanwithnoname

Avatar

Frietgezicht "Die typisch Amerikaanse dingen zoals oude rotten die graag weer hun land beschermen en in slowmotion komen aangelopen zijn bijna lachwekkend maar vond het daarom juist wel vermakelijk,want in welk ander land zie je dit nou?"


In Nederland zie je het ook, kijk maar naar New Kids. :E

IvarW

Avatar

Banned "Dit wil ik nog toegevoegen over deze toch wel slechte film. Het is ten eerste naast wat blurry special effects en spektakel ook een reclame film voor het leger :

Ben je jong, en vind je je leven nutteloos en wil je je vaderland dienen ? Kom dan naar het leger want dan heb je een leuke tijd! De kans is groot dat je sex hebt met de knappe dochter van de kolonel, de kans is groot dat een knappe zangeres in je team zit! De kans is groot dat je tegen aliens zult kunnen vechten. De kans is groot dat je grootse explosies zult zien! De kans is groot dat je sterft, maar dan wel voor het vaderland natuurlijk.
Mocht je niet helemaal dood zijn en want armen of benen verloren hebben. Géén probleem dan krijg je stalen benen, een gratis pass voor de fitness van het leger, een knappe therapeut die je door die moeilijk tijd heen helpt. Ja zelfs dan kun je nog ten strijde trekken voor het leger.
Mocht je het hebben uitgehouden tot je pensioen. Niet getreurd! Het leger kan je nog steeds gebruiken. Je mag hele dagen rondhangen met je ouwe rukkers op een museum schip! En dat is niet alles! De kans is groot dat de jonge garde je nog eens vraagt ten strijde te trekken. Kortom GA BIJ HET LEGER! En je hele leven lang gezond en wel of kreupel of vrouwelijk of gay kan het leger je gebruiken!

Dit is de enigste zinnige boodschap die uit deze film te halen is... en echt positief is dit niet te noemen."


Bent het wel met je eens, maar liet me hier niet door afleiden. Die ´Kom bij het leger boodschap´ lag ook dik op Battle Los Angeles vond ik en daar liet ik me er ook niet door afleiden.

IvarW

Avatar

Verhaal? Mwah zoals verwacht niet veel bijzonders. Actie en CGI? FANTASTISCH! Kijk deze film alleen maar voor het spektakel op het scherm en je zult niet ontevreden zijn. De acteurs zijn wel oke.
De film heeft precies waargemaakt wat het beloofde dus daarom:

7/10