DutchViking Avatar

DutchViking

Laatste reviews

Dr T and the Women(2000)

"...Alleen al de omschrijving Quote"raakt hij overwerkt. Een week voor het huwelijk van zijn dochter wordt zijn vrouw kinds, zijn schoonzus trekt met haar..."

The Last Legion(2007)

"...Alles is een kwestie van smaak hoewel ik vind dat bovenstaand commentaar bestaat uit loze kreten. Ik vind het een goede film, mooie costuums, goed..."

Bowling for Columbine(2002)

"...Ik sluit me totaal aan bij de vorige schrijvers. Een zeer sterke documentaire waarin de nodige misstanden en vraagtekens worden gesteld bij de..."

Pirates of the Caribbean: At World's End(2007)

"...Weer zo´n Spetterend vervolg in de Piratenreeks. Prachtig gewoon. Eerst in de bioscoop gezien waarna ik vond dat t na deel 1 en 2 iets minder was qua..."

Platoon(1986)

"...Een echte Klassieker, ik ga m weer kijken. Hierboven zie ik toch soms vreemde statements: De Vietnamoorlog geeft een vervelender gevoel dan WO2. Ik..."

Laatste reacties

"...Sluit me geheel aan bij de vorige schrijver, goed verhaal, zeer goed gespeeld en ja ZO slecht was t daar bij Ieper In Flander's fields the poppies blow..."
Beneath Hill 60
"...Zoveel kijkers zoveel meningen maar ik vind m helemaal Tarentino worthy! Must see en nJoy......"
The Man with the Iron Fists
"...Net als de 1e schrijver ben ik niet zo van de horror, maar deze is ondanx alle rauwe gehakt toch een uitzondering. Dan ook nog met Vinnie Jones in een prachtrol, heerlijk!..."
The Midnight Meat Train
"...Ik geef de vorige schrijver gelijk qua dialogen. Soms te lang en/of langdradig, in dit geval de 3 meiden zemelen op de porch. TE lang pfff.... Verder lekkere Tarentino! Dus dat dialogenminpuntje neem ik wel op de koop toe..."
Death Proof
"...Prachtig karakter Rolling Stone Keith Richards als pappa Sparrow!!!..."
Pirates of the Caribbean: At World's End

laatste ratings

7,2
Layer Cake (2004)
Layer Cake (2004)
5,4
Beerfest (2006)
Beerfest (2006)

watchlist

DutchViking heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.