DutchViking Avatar

DutchViking

reacties

 • Sluit me geheel aan bij de vorige schrijver, goed verhaal, zeer goed gespeeld en ja ZO slecht was t daar bij Ieper In Flander's fields the poppies blow

  als reactie op de film Beneath Hill 60

 • Zoveel kijkers zoveel meningen maar ik vind m helemaal Tarentino worthy! Must see en nJoy...

  als reactie op de film The Man with the Iron Fists

 • Net als de 1e schrijver ben ik niet zo van de horror, maar deze is ondanx alle rauwe gehakt toch een uitzondering. Dan ook nog met Vinnie Jones in een prachtrol, heerlijk!

  als reactie op de film The Midnight Meat Train

 • Ik geef de vorige schrijver gelijk qua dialogen. Soms te lang en/of langdradig, in dit geval de 3 meiden zemelen op de porch. TE lang pfff.... Verder lekkere Tarentino! Dus dat dialogenminpuntje neem ik wel op de koop toe

  als reactie op de film Death Proof

 • Prachtig karakter Rolling Stone Keith Richards als pappa Sparrow!!!

  als reactie op de film Pirates of the Caribbean: At World's End

 • Zeer vreemde vergelijking in de omschrijving dat het op zeeslagje gebaseerd zou zijn. De film kijkt lekker weg en is verder retespannend, nix mis mee!

  als reactie op de film Battleship

 • Komt zelden voor dat ik een film niet afkijk maar deze was ik na een kwartier al meer dan zat. Inmiddels in dat korte stukje 80 procent ondertiteling in een nederlandse film en 2x vrouwen die klappen krijgen nee dank u, baggerfilm.

  als reactie op de film Pizzamaffia

 • Toch een Tarentino met sterke karakters. Madson prima, Deniis Hopper zeer prima met de prachtige uitspraak: We got things to go and places to do. Iets te lange dialogen soms maar prachtig in elkaar gezet. Love it!

  als reactie op de film Hell Ride

 • Bovenstaande reacties heb je toch meestal wel bij een Tarentino film, KIJKEN DUS! Al eens gezien en weergaloos zoals (bijna) altijd!

  als reactie op de film Planet Terror

 • Zeer goeie film, sluit me bij bovenstaande schrijvers aan. En ja, de meesten die buiten de poort een traumatische ervaring hebben krijgen later PTSS Post Traumatisch Stress Syndroom en ws kom je daar nooit meer vanaf. In Nederland hebben daar meer jongens last van dan Defensie wil toegeven. Gelukkig heb ik daar na 4x Afgh (nog?) geen last van

  als reactie op de film Brothers

 • YES! V I K I N G S ! ! !

  als reactie op de film Outlander

 • SUBLIEM! Guy Ritchie is voor mij de engelse Tarentino die niet te bang is voor een grof stuk geweld. Zeer goed verhaal en spanning tot het einde. A Must see! Prachtige intromuziek Im a man van Black Strobe is een ontzettend goede gepimte versie van Bo Didley en Jimmy Hendrix.

  als reactie op de film RocknRolla

 • Prachtige en boeiende film in een schitterende omgeving opgenomen. Highlands Caledonia Schotland. Goed verhaal ook en in een flink tempo, nooit saai.

  als reactie op de film Centurion

 • Kijkt de ene pinguin de andere aan en zegt... Piep.. Dan loopt ie een kant op in de onmetelijke witte ijsvlakte en de rest van de horde waggelt en wiebelt erachteraan.. Na 10 minuten was ik het gepiep en gewaggel goed zat en SWITCHHH naar een ander kanaal.. Wat een ellende deze docufilm.

  als reactie op de film March Of The Penguins

 • Een vermakelijke film, goeie amusementswaarde. Of het nou reeel is of niet, daar zijn films toch voor om de ene keer realiteit te brengen en de andere keer fantasie? Als t altijd maar moet kloppen wordt t zo saai... Just lay back and enjoy the Ride!

  als reactie op de film A Sound of Thunder

 • Zoveel mensen zoveel meningen, Bottom vind ik Prachtig, een stukkie verbeterde verlenging van The Young Ones en deze film is wat anders dan de serie maar toch ook leuk en hilarious! Vooral de 1e scene met Eddy in slaap vallend op de motor, heerlijk! Verder Fawlty Towers ook zeer goed, de DVD´s van Fawlty en Bottom staan bij mij naast elkaar op de plank. Kijkplezier toegewenst!

  als reactie op de film Guest House Paradiso

 • [quote=Marcade]Dat is voor sommige (waaronder ik) juist de reden waarom ze batman tof vinden. Hij heeft tenminste niet van die belachelijke bovennatuurlijke krachten. Laserogen .. vliegen .. spidersense .. bovennatuurlijke krachten .. ach donder toch op. Gewoon degelijke training, geavanceerde technologie gecombineerd met een psychologisch verneukt verleden.[/quote] He´s got TOYS!!!

  als reactie op de film Batman

 • Een bijzonder goeie en spannende film tot het einde. Tsja, wel wat bij nadenken maar dat mag op zn tijd ook wel toch?

  als reactie op de film Revolver

 • Ik sluit me helemaal bij de vorige schrijver aan, Prachtig!

  als reactie op de film Apocalypto

 • Sluit me bij de vorige schrijver(s)aan, Steengoeie Klassieker met goeie kritische kijk op de wereld en Hokjesgeesten.

  als reactie op de film Fight Club

 • Goeie film, hou wel van een nieuwe/andere kijk op die tijd, verfrissend en goeie costuums/wapens en andere attributen.

  als reactie op de film King Arthur

 • De wisselende reacties mogen toch aangeven dat t een¨apart kunststuk is deze film. Goeie acteurs, Michael Madsen speelt een goeie rol, natuurlijk ook Willis en de bijna onherkenbare Mickey Rourke. Ook Rutger Hauer met getekende kop mooi neergezet in een wel heel korte rol, maar goed we kunnen niet alles hebben. Ga toch weer kijken, ik hou wel van Bijzonder en dat is deze film gewoon.

  als reactie op de film Sin City

 • [quote=pezet]Ik snap echt niet waarom zoveel mensen zo enthousiast zijn over deze film. Ook Depp is hier lang niet op zijn best en maakt de piratenfilm er niet geloofwaardiger op, hij speelt of het een klucht is maar de andere acteurs denken kennelijk dat het serieus bedoeld is, En dan die eindeloze 'gevechten' ook nog met dooien die vechten. Een mager zesje vanwege de mooie beelden en karikaturen.[/quote] Aaahh.. Kom op allemaal! Wat nou "geloofwaardige Piratenfilm". Laten we het gewoon zien als tot leven gebrachte sterke verhalen van piraten met alle bijgeloven die daarbij horen. Dat maakt het juist zo leuk en dan is Depp gewoon super als Jack, nee, CAPTAIN Jack Sparrow! Savvie? Die nichterige bewegingen heeft hij trouwens afgekeken van Rolling Stone Keith Richards (daarmee quote ik Depp himself). Allemaal hilarische scenes, mijn favoriete scene is vrouw steekt rum in brand om gered te worden van het eiland maar Captain Jack vindt het eiland wel prima zolang er nog rum is haha!! "But why did the rum go?!"

  als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

 • Erg goeie en mooi film. Mooie outfits en sterk verhaal, zeker de moeite waard!

  als reactie op de film Kingdom of Heaven

 • [quote=Grimli]Volgens mij komt The patriot met Mel Gibson vanavond op tv hoor. Tenminste volgens mijn gids wel.[/quote] Is er dan een ANDERE TV-gids dan Filmtotaal???????

  als reactie op de film The Patriot

 • KANONNE. Wat een Boel reacties, alleen daarom al ga ik m kijken. Ten tijde toen deze film uitkwam wassie al spraakmakend maar tot nu toe heb ik nog niet gekeken. Gaat er nu dus wel van komen, doet er niet toe religieus of niet, gaat om een goed verhaal. Valhalla

  als reactie op de film The Passion of the Christ

 • Rare jongens die Romeinen..

  als reactie op de film Judas

 • Irs, ga je toch lekker op de andere kant Spidey kijken.. Ook een Superstar verhaal maar dan Anders. Nix Moet, Moeten is Dwang..

  als reactie op de film Jesus Christ Superstar

 • Beresterke Mel Gibson in een spannende en ruige film met een bloedstollend einde. "no more mister niceguy"

  als reactie op de film Payback

 • Zeer goeie film, Douglas en Penn sterk in een steengoed verhaal dat steeds verrassende wendingen heeft, juist daarom zo Goed! Nix voorspelbaarheid, Genieten dus! Zeer verrassend einde ook!!

  als reactie op de film The Game

 • Ook al geloof ik niet in goden of kinderen daarvan, t is een prachtige film, ,ooi neergezet in een woestijn met steigers, Romeinen met machinepistolen en tanks, oud en nieuw verweven, mooi concept. Hele goeie muziek en dans, in één woord Tijdloos!

  als reactie op de film Jesus Christ Superstar

 • Grappige en ontspannen film, lekker maf op zn tijd. Vooral Vinnie Jones is Super als engelse voetbalhooligan, hilarisch zelfs ;-)

  als reactie op de film EuroTrip

 • Dijenkletser en Dikke Pret, een Must See en lachuuhh!!

  als reactie op de film ¡Three Amigos!

 • Gisteravond hier wat voorstukjes van gezien. Dat zag er goed uit, ik ga em zeker kijken. Het duo helden in Mirages 2000 doet me ook denken aan mn vroegere striphelden Tanguy en Laverdure dus kijken!!

  als reactie op de film Sky Fighters

 • De film ligt wel wat in de lijn van de Indy´s maar om nou altijd zo te vergelijken vind ik niet zo nodig. Het is gewoon een leuke film, spannend, snel, humor op zn tijd en een onverwacht einde. Gewoon kijken en ontspannen, leuke film!

  als reactie op de film Sahara